Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Απίθανη η φυγή για Ακουιλάνι


Ο Ακουιλάνι πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της  Λίβερπουλ Την άποψη ότι ο πελάτης του θα φύγει από τη Λίβερπουλ μόνο αν έρθει μία τεράστια προσφορά, εξέφρασε ο μάνατζερ του Αλμπέρτο Ακουιλάνι Φράνκο Ζαβάλια. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Ιταλός άσος δεν επιθυμεί να γυρίσει στην πατρίδα του, παρά τις φήμες για αποχώρησή του από την Αγγλία.

Συγκεκριμένα, η φημολογία ανέφερε ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του Ακουιλάνι έχει μπει η Γιουβέντους, δεδομένου ότι η Λίβερπουλ έχει ήδη αποφασίσει να παραχωρήσει τον παίκτη που αγόρασε το προηγούμενο καλοκαίρι αντί του ποσού των 20 εκατ. λιρών (περίπου 23 εκατ. ευρώ). Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί, με νέο προπονητή τον Λουίτζι Ντελ Νέρι, φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν και τον Φελίπε Μέλο ως αντάλλαγμα.

«Για την ώρα, δεν υπάρχει προσφορά για τον Αλμπέρτο και δεν νομίζω ότι είναι εύκολη η μετακίνησή του στη Γιουβέντους. Φέτος, δεν είχε προβλήματα τραυματισμών ή με την ομάδα και τον Μπενίτεθ. Οπότε δεν προβλέπεται να φύγει, εκτός και αν υπάρξουν πολύ υψηλές προσφορές», κατέληξε ο Ζαβάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: