Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

«Αν δεν σας αρέσει να φύγετε»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2aaba56c12374382b417811d0f677618_L.jpg?1274329502?1274329502?1274329502Δυσαρεστημένος με τα αστέρια της Λίβερπουλ είναι ο Τζέιμι Κάραχερ. Ο αμυντικός των «κόκκινων», έχει ενοχληθεί με τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς παίκτες του συλλόγου να αποχωρούν το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα οι Φερνάντο Τόρες, Στίβεν Τζέραρντ, Χαβιέρ Μασεράνο και Γιόσι Μπεναγιούν σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσουν το «Άνφιλντ» αναζητώντας αλλού την τύχη τους, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους συμπαίκτες του.

«Αυτοί που θέλουν να μείνουν θα μείνουν. Αν δεν θέλουν τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Ο σύλλογος Λίβερπουλ θα υπάρχει για πάντα. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι κάποιοι παίκτες θα φύγουν. Είναι όμως αυτό το τέλος της Λίβερπουλ; Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση για κάτι τέτοιο. Έχουν φύγει καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε τώρα και αντικαταστάθηκαν», τόνισε αρχικά ο Κάραχερ.

Για να μιλήσει στη συνέχεια ακόμα πιο σκληρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος δεν θέλει να είναι μαζί μας δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν με τους παίκτες που αισθάνονται καλά», αναφερόμενος στον Τόρες που ακούγεται για τις Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και στον Τζέραρντ που είναι στο στόχαστρο της Ίντερ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι.

«Από τη στιγμή που έληξε το τελευταίο ματς της χρονιάς με τη Χαλ σκέφτηκα μόνο την επόμενη σεζόν και την επόμενη μέρα. Το καλύτερο πράγμα είναι να τα ξεχάσουμε όλα και να προχωρήσουμε στον επόμενο στόχο μας. Ξέρω τι θα πει να αφήνεις μια φτωχή από θέμα τίτλων σεζόν. Υπάρχει αρνητικότητα», συνέχισε ο παίκτης της Λίβερπουλ.

«Αυτή στη στιγμή θέλω να απολαύσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω όμως η Λίβερπουλ να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πάει εκεί που πρέπει να είναι», συμπλήρωσε ο έμπειρος αμυντικός, ενώ για το αν ο Ράφα Μπενίτεθ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας είπε: «Ναι έτσι νομίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: