Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ενας Ρουμάνος και ένας Ιταλός για τον "Γηραιό"


Ο Μάριους Μπιλάσκο είναι στο στόχαστρο του Ηρακλή Την ώρα που συμπληρώνεται ο φάκελος αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της επόμενης περιόδου, υπάρχουν ήδη δύο ονόματα που ευνοούν την μεταγραφολογία. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο και έναν Ιταλό.

Ο Ρουμάνος έρχεται με τις ευλογίες του Μάρα (αν τελικά προκύψει συμφωνία) που τον γνωρίζει από τη δράση του στην Ουνιρέα. Μάλιστα πρόκειται για ποδοσφαιριστή, επιθετικό, που σκόραρε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται λοιπόν για τον 29χρονο επιθετικό της Ουνιρέα Μάριους Μπιλάσκο που έχει 88 συμμετοχές με την ομάδα του και 28 γκολ.

Ο έτερος υπό... απόκτηση είναι 19χρονος, λέγεται Φραντζέσκο Μόντα, και ανήκει στη Νάπολι και γίνεται λόγος για τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα. Για τον ίδιο παίκτη ενδιαφέρονται η Νις και η Λιντς.

Μένει κι ο Μιλάνο
Ο Μιλάνο συμφώνησε με τον Ηρακλή και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Γιάννης Τάκης συζήτησε με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και με τον ίδιο, σε ανοικτή γραμμή με την άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο τέλος Ιουνίου θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Περί αδειοδότησης
Δελτίο Τύπου με το οποίο ο επίσημος Ηρακλής διατρανώνει την βεβαιότητά του για επιτυχή έκβαση το θέμα της αδειοδότησης εξέδωσε η ΠΑΕ, μετά την μακρά σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου, την οποία απασχόλησε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το κείμενο αναφέρει ότι:

"Μετά από πολύωρη σύσκεψη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, παρουσία του νομικού συμβούλου, κ. Λεωνίδα Μιχαηλίδη, εξέτασε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες ολοκλήρωσης του φακέλου αδειοδότησης της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.

ΥΓ 1. Σε πείσμα ορισμένων, ο φάκελος της αδειοδότησης θα κατατεθεί ολοκληρωμένος την Παρασκευή 21/05/2010.

ΥΓ 2. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: