Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Συνάντηση Ζαγοράκη – Βρύζα

Στην Γερμανία βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραμείνει το τέλος της προετοιμασίας ενώ θα παρακολουθήσει και το φιλικό με την Νυρεμβέργη. Ο «Ζαγορ» ενημερώνεται από τον Βρύζα, ενώ αναμένεται να μιλήσεις στους αρχηγούς της ομάδας.

Στην Γερμανία και στο Μπαντ Μπρουκενάου βρίσκεται από σήμερα(18/7) το απόγευμα ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έφθασε στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά με το που τελείωσε η προπόνηση. Ο Ζαγοράκης αφού είχε ένα γρήγορο χαιρετισμό με τους Ζήση Βρύζα, Παναγιώτη Ποικιλίδη και τον Κώστα Ιωσηφίδη αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ το βράδυ συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και τεχνικό διευθυντή με σκοπό ο πρώτος να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν στην αποστολή από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στην Γερμανία. Αυτό δεν σημαίνει πως ο «Ζαγορ» δεν έχει εικόνα από το ι συμβαίνει καθημερινά στην ομάδα. Τώρα όμως θα έχουν την άνεση να αναλύσουν κάθε θέμα λεπτομερώς.

Αυτό που προβληματίζει είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προετοιμασίας, όμως σε 10 μέρες το σωματείο δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και ο βαθμός ετοιμότητας είναι αρνητικός.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επιδιώξει να συναντηθεί και να μιλήσει με τους περσινούς αρχηγούς σε μια προσπάθεια να αντιληφθεί και ο ίδιος τι δεν πάει καλά. Κατά την παρουσία του Ζαγοράκη στην Γερμανία θα ανακοινωθούν και οι νέοι αρχηγοί της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: