Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα..Προβάδισμα γιά Inter Turku καί Saint Patricks ..

Επιμέλεια-Tenorio.

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Στα χθεσινά περάσαμε την Norrkoping πολύ άνετα, δεν τα κατάφερε δυστυχώς η Sao Paulo η οποία έχασε 3-2, καί έτσι μείναμε με το μπουκάλι στο χέρι, χωρίς τελικά να κάνουμε κάτι καλό.Δεν έχω να πω περισσότερα καί περνάω αμέσως στα φρέσκα.



Marienhamn - Inter Turku (2)

Η Marienhamn σε καμιά περίπτωση δεν είναι η καλή ομάδα των προηγούμενων ετών.Ειδικά φέτος μέσα στην έδρα της, εκεί όπου ήταν σχετικά καλή γιά τα δεδομένα της, δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης.Προέρχεται από 3 σερί ήττες εντός έδρας ,ενώ σε 13 παιχνίδια εώς τώρα, μετρά μόλις 2 νίκες, 5 ισοπαλίες, καί 6 ήττες.Θα παλέψει γιά την σωτηρία της καί θα είναι δύσκολα τα πράμματα στό τέλος, αν πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις.

Mετά το πολύ κακό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές η Inter Turku φένεται πως πήρε μπρός.Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς μετρά 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια,
με μία ισoπαλία, καί μία ήττα.Η αγωνιστική της ανάταση, οφείλετε στην σημανική βελτίωση πού παρουσιάζει στον αμυντικό τομέα.Με πιθανή νίκη σήμερα θα πλησιάσει αρκετά το γκρούπ των ομάδων πού προπορεύονται.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οί φιλοξενούμενοι, έχουν πιστεύω τις δυνατότητες να κατακτήσουν την νίκη απέναντι σε μιά ασταθή αντίπαλο.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Inter Turku σε απόδοση (2.50)


Dundalk - Saint Patricks (2)

Σε άσχημη αγωνιστκή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Dundalk, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ , μετρά αισίως 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια.Η αμυνά της μπάζει από παντού καθώς δέχεται με ευκολία το γκόλ, χαρακτηριστικό είναι ότι έχει δεχτεί 14 τέρματα σε 5 αγώνες.Μεσοβδόμαδα μάλιστα η Dundalk είχε παιχνίδι για τον θεσμό τού Europa League στη Βουλγαρία, καί υπέστει βαριά ήττα με σκόρ 6-0, από την ομάδα της Levski .Γενικώς αυτό το διάστημα οί γηπεδούχοι βρίσκονται σε πτωτική αγωνιστική πορεία.

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς η Saint Patricks, η οποία βρίσκεται μιά ανάσα από την πρώτη Samrok πού έχει 38.Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση από το ξεκίνημα τού πρωταθλήματος η Saint Patrick παρουσιάζει ένα καλό καί δυνατό σύνολο.Στα τελευταία 8 παιχνίδια μετρά 5 νίκες. μία ισοπαλία καί δύο ήττες, με πολύ καλή συμπεριφορά στον επιθετικό τομέα. Να σημειωθεί πως η φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα καί επίθεση της κατηγορίας, με 31 γκόλ ενεργητικό, καί 13 γκόλ παθητικό.

Σε 8 σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας , τόσο γιά το πρωτάθλημα, όσο καί γιά τον θεσμό τού κυπέλλου,η Saint Patrick δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα απο την Dundalk.Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκόλ στα παιχνίδια αυτά.

Σε αγωνιστική πτώση καί με κακή ψυχολογία απο την μεσοβδόμαδη 6άρα η Dundalk, πού σύν τοίς άλλοις είχε καί ταξίδι στην Βουλγαρία.

Επιλόγή το διπλό της Saint Patricks σε απόδοση (2.20)


Ανακεφαλαιώνοντας, οι επιλογές μου σε δυάδα με : Inter Turku - Saint Patricks.

Kαλά να είστε, τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: