Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Νέες παρατηρήσεις από Μπερέτα!

Η ήττα και κυρίως η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Όφενμπαχ δεν άρεσε καθόλου στο Μάριο Μπερέτα, ο οποίος μετά την… κατσάδα στην πρωινή προπόνηση, συνέχισε τις παρατηρήσεις και στο ξενοδοχείο.Ο Ιταλός τεχνικός συγκέντρωσε του παίκτες του και για περίπου μια ώρα τους έδειξε βίντεο με στιγμιότυπα από το φιλικό του Σαββάτου, αναλύοντας παράλληλα και τα λάθη που έκαναν. Ο Μπερέτα ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από τον τρόπο που μπήκαν τα γκολ και κυρίως από τις αντιδράσεις των αμυντικών στα στημένα, ωστόσο σημείωσε πως οι ευθύνες βαραίνουν όλους τους παίκτες!

Μάλιστα, ο προπονητής των Θεσσαλονικιών ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πιο προσεκτικοί στα επόμενα ματς, ενώ πρόσθεσε, πως θέλει από το επόμενο κιόλας ματς με τη Νυρεμβέργη, η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη.

Έφτασε ο Κοντρέρας, το απόγευμα ο «Ζαγόρ»

Στο Μπρουκενάου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος καθυστέρησε να ενσωματωθεί με την αποστολή λόγω των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Χιλιανός αμυντικός είχε σήμερα τετ α τετ με τον Μάριο Μπερέτα και στην συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.

Από εκεί και πέρα, σε αναμονή και του Θόδωρου Ζαγοράκη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρίσκεται στη Γερμανία πιθανότατα το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: