Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Καναβάρο: Ο Τέρι θα έχει πρόβλημα με τον Καπέλο

Την εκτίμηση πως ο Φάμπιο Καπέλο θα πάρει «σκούπα» μετά το κάζο της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής, έκανε ο Φάμπιο Καναβάρο σε δηλώσεις του στην κυριακάτικη Daily Star.O αμυντικός της Γιουβέντους που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα των Άγγλων, ισχυρίστηκε πως ότι συνέβη αυτό το καλοκαίρι θα παίξει μεγάλο ρόλο στον καταρτισμό της ομάδας που θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στο EURO 2012. Δεν δίστασε μάλιστα να προβλέψει πως ο Τζον Τέρι θα πληρώσει ακριβά την μίνι ανταρσία που προσπάθησε να οργανώσει εναντίον του «Δον Φάμπιο», κατά την διάρκεια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ.

«Σκέφτομαι πως ο Τζον Τέρι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα. Δεν μπαίνεις στον δρόμο του Καπέλο και δεν θα αφήσει κανέναν να του διαταράξει ξανά το τουρνουά. Η απόφαση που πήρε η αγγλική ομοσπονδία να κρατήσει τον Φάμπιο ήταν η απολύτως σωστή. Μπορεί να κάνει την Εθνική Αγγλίας την δική του ομάδα τώρα και θα τους θεωρούσα φαβορί για το EURO 2012», ισχυρίστηκε ο Καναβάρο, συμπληρώνοντας:

«Όταν ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης, έφερε αρκετούς παίκτες την πρώτη σεζόν, όπως εμένα και τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι και έφτασε αμέσως στην επιτυχία αλλά σε διεθνές επίπεδο χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις την ομάδα σου. Δεν θέλω να μιλήσω για λογαριασμό του Φάμπιο αλλά θα έμενα έκπληκτος αν περισσότεροι από πέντε παίκτες που ξεκίνησαν το παιχνίδι με την Γερμανία, είναι βασικοί στο εναρκτήριο παιχνίδι του EURO 2012. Για μένα, μόνο δύο παίκτες έχουν εγγυημένη θέση στην βασική ενδεκάδα το 2012, ο Άσλεϊ Κόουλ και ο Γουέιν Ρούνεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: