Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Μπελάδες για Λα Κορούνια!

Οι οφειλές της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προς τον Σέρχιο Γκονζάλεζ αλλά και τον πρώην επιθετικό της Σεμπάστιαν Ταμπόρδα είναι πιθανό να την οδηγήσουν μέχρι και την Segunda Division.

Όπως ανακοίνωσε ο Σέρχιο Γκονζάλεζ που αγωνίζεται στην ομάδα της Γαλικίας από το 2001, η Λα Κορούνια του οφείλει 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον πρώην παίκτη της, τον Ουρουγουανό Ταμπόρδα ακόμη δεν έχουν πληρωθεί όλες οι δόσεις του συμβολαίου του.

Η Ντεπορτίβο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά οικονομικά προβλήματα, και παρόλα αυτά ο πατέρας του Σέρχιο δήλωσε στην ισπανική "As" πως «ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε για τα δεδουλευμένα του Σέρχιο, μετά από 9 χρόνια στο σύλλογο. Δεν ζητάμε τίποτα περίεργο, απλά τα χρήματα για τα οποία έχει δουλέψει όλο αυτόν τον καιρό. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι.»

Για να βρεθούν τα λεφτά ώστε να καλυφθούν τα χρέη της ομάδας, η Λα Κορούνια αναμένεται να πουλήσει κάποιους από τους παίκτες της, με τον Φελίπε Λουίς να είναι από τα φαβορί για αποχώρηση προς Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα η «Ντέπορ» ακόμη οφείλει 2 εκατομμύρια ευρώ, στην Ατλέτικο για την μεταγραφή του Ζε Κάστρο και έτσι πουλώντας τον Φελίπε Λουίς, θα εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Η Λα Κορούνια έχει διορία μέχρι τις 2 Αυγούστου να τακτοποιήσει τις οφειλές της, ειδάλλως ο σύλλογος κινδυνεύει μέχρι και με πτώση στη 2η κατηγορία της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: