Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς ντέρμπι και στη σκιά της διαιτησίας η 4η αγωνιστική

Στη σκιά της διαιτητολαγνείας και στο περιθώριο των συναντήσεων για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα, οι 16 ομάδες της Superleague επιστρέφουν το σαββατοκύριακο στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.Το μεγάλο ματς μπορεί να λείπει από το μενού της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο οι πολλές εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κορυφώνουν το ενδιαφέρον για ακόμη ένα σαββατοκύριακο.
Ο Ηρακλής που προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο την Καβάλα και με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του στην κορυφή για ακόμη μια εβδομάδα.
Στραβοπάτημα του γηραιού περιμένει ο Ολυμπιακός προκειμένου να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας 20 αγωνιστικές μετά την τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή της Superleague (από τη 14η αγωνιστική της περσινής σεζόν). Προϋπόθεση βέβαια το τρίποντο των ερυθρόλευκων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έκοψε βαθμούς από την ΑΕΚ.
Το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα φιλοδοξούν να υπερασπιστούν με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα οι Κέρκυρα και Εργοτέλης. Οι "Φαίακες" φιλοξενούνται από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ ενώ η ομάδα του Ηρακλείου έχει δύσκολο έργο απέναντι στον "πληγωμένο" Άρη που αποζητά τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.
Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, θέλει να δώσει τέλος στο σερί των κακών εμφανίσεων-αποτελεσμάτων και απέναντι στον Πανιώνιο φιλοδοξεί σε έναν νέο ξεκίνημα που θα τον επαναφέρει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ωστόσο σαφώς δυσκολότερο έργο αντιμετωπίζοντας στα Πηγάδια την Ξάνθη. Ο δικέφαλος του βορρά προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ΑΕΚ, στη σκιά των λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων του Κουκουλάκη, που της στέρησαν δύο βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου φιλοδοξώντας να κόψει τον "αέρα" των νεοφώτιστων μετά την ισοπαλία στην Τούμπα.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, συμπληρώνει το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία, μεταξύ των δύο μέχρι τώρα ουραγών της βαθμολογίας, Ατρομήτου και Πανσερραϊκού στο Περιστέρι.


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

(17:15, NOVA) Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
(19:30, NET) Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
(19:30, NOVA) Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

(16:00, NOVA) Ηρακλής - Καβάλα
(16:00, NOVA) ΑΕΛ - Κέρκυρα
(18:15, NET) Ξάνθη - ΠΑΟΚ
(18:15, NOVA) Άρης - Εργοτέλης
(20:30, NOVA) Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: