Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Ξάνθη

Από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήρε εισιτήρια για το ματς με τη Ξάνθη στα Πηγάδια, δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία εκ μέρους των «ασπρόμαυρων» για την εξάντλησή τους.Όπερ και εγένετο. Τα μαγικά χαρτάκια έγιναν καπνός, αντικατοπτρίζοντας τη δίψα των οπαδών του «Δικεφάλου» που θέλουν να παρακολουθούν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας σε κάθε γήπεδο της ελληνικής επικράτειας.

Στον ΠΑΟΚ όμως συνιστούν προσοχή ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου με το παραμικρό επεισόδιο μπορούν να ''κοπούν'' οι μετακινήσεις των φιλάθλων. Κάτι τέτοιο βέβαια ούτε που θέλουν να το ακούνε οι Θεσσαλονικείς, αφού θεωρούν ότι ο κόσμος τους, είναι ο δωδέκατος παίκτης σε κάθε παιχνίδι.

Στον αγώνα της Ξάνθης, άπαντες θα μπούνε με αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, καθώς όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Εκτός αυτού η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» υποχρεώθηκε να επιστρατεύσει στα Πηγάδια, 13 σεκιούριτι, οι οποίοι θα κληθούν να διαφυλάξουν εκ των έσω την τάξη και την ασφάλεια, στο πέταλο που έχουν πάρει εισιτήρια οι ΠΑΟΚτσήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: