Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επέστρεψε ο Γκοβού, διάστρεμμα ο Σιμάο

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία του πατέρα του, ο Σίντνεϊ Γκοβού επέστρεψε στην Αθήνα και πήρε μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, η οποία επεφύλαξε και μία δυσάρεστη είδηση για τον Νίκο Νιόπλια. Και αυτό γιατί τραυματίστηκε ο Σιμάο (διάστρεμμα) και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Με το που "πάτησε το πόδι του" στην Ελλάδα ο Γάλλος επιθετικός μετέβη απευθείας στην Παιανία, όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ήταν εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά και, όπως είναι απόλυτα λογικό, ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Πιθανότατα αυτό θα γίνει αύριο, αφού προηγηθεί το τετ-α-τετ μεταξύ τους.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το "τριφύλλι" ενόψει της αναμέτρησης με τους Νεοσμυρνιώτες είναι ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο αμυντικός μέσος από τη Μοζαμβίκη τραυματίστηκε στο οικογενειακό διπλό (συγκρούστηκε με τον Πλεσί) και, σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου, υπέστη διάστρεμμα. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο ματς με τους "κυανέρυθρους" είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: