Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ρουκάβινα: «Θα φτύσει αίμα ο ΠΑΟΚ για να μας κερδίσει».

Τα αδύνατα-δυνατά θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Ντιναμό στην προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Άντε Ρουκάβινα.Ο άσος της κροατικής ομάδας μίλησε στην εφημερίδα 'Σπορ Του Βορρά' για το παιχνίδι τής ερχόμενης Πέμπτης, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους του συλλόγου, αλλά και στους Δημήτρη Σαλπιγγίδη (για τον οποίο συμπλήρωσε ότι του είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να επιστρέψει τον ΠΑΟΚ, όταν ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό) και Ντάριο Κρέσιτς.

Αναλυτικά:

Αντε, γνωρίζουμε ότι στα τελευταία ματς της Ντιναμό δεν αγωνίστηκες λόγω τραυματισμού. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

"Είχα ελαφρύ τραυματισμό μετά το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Δεν είναι όμως κάτι σοβαρό. Στα επόμενα ματς δεν έπαιξα και κάνω ειδική προετοιμασία. Μάλλον δε θα αγωνιστώ ούτε το Σάββατο για το πρωτάθλημα για να μπορέσω να παίξω την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πανέτοιμος για τον ΠΑΟΚ".

Με τη Βιγιαρεάλ σκόραρες το γκολ της νίκης. Στην Τούμπα πώς βλέπεις τα πράγματα για την ομάδα σου

"Πράγματι σκόραρα με τη Βιγιαρεάλ και ελπίζω να πετύχω γκολ και στην Τούμπα. Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά έχω αντιμετωπίσει ως παίκτης του Παναθηναϊκού τον ΠΑΟΚ πέντε φορές και δεν έχω ηττηθεί ποτέ! Από αυτές τις πέντε οι δύο ήταν στην Τούμπα όπου μία κερδίσαμε (σ.σ. 0-1 στις 10 Μαΐου του 2009) και την άλλη είχε λήξει ισόπαλο το αποτέλεσμα (σ.σ. 0-0 στις 19 Οκτωβρίου του 2008)".

Έπαιξες στην Ελλάδα και γνωρίζεις τον ΠΑΟΚ. Αν θα σε ρωτούσε κάποιος συμπατριώτης σου για παράδειγμα τι θα του έλεγες για τον ασπρόμαυρο σύλλογο;

"Τι άλλο από την καυτή Τούμπα; Στην έδρα του ΠΑΟΚ δημιουργείται μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ… σπέσιαλ!"

Καλύτεροι από του Παναθηναϊκού…

"Νομίζω ότι όλοι στην Ελλάδα το ξέρουν και το λένε, πως ότι η καλύτερη έδρα στην χώρα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη είναι η Τούμπα!"

Δηλαδή στην Τούμπα δημιουργείται η πιο ζεστή ατμόσφαιρα από όλα τα άλλα γήπεδα;

"Φυσικά"

Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσεις έναν πρώην συμπαίκτη σου τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

"Πράγματι. Γνωρίζω πολύ καλά τον Σάλπι. Μου έλεγε πέρσι όταν το συμβόλαιο του έφτανε στο τέλος του πως δεν τον νοιάζουν τα χρήματα και ότι θέλει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Μου έλεγε ότι του είχε λείψει πολύ η Θεσσαλονίκη, το σπίτι του και ο ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκεις τέτοιον ποδοσφαιριστή. Διότι εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες είναι εξαίρετος άνθρωπος με ήθος και επαγγελματίας".

Ποιος θα χαμογελάει μετά το ματς της Τούμπας εσύ ή ο Σαλπιγγίδης την Πέμπτη;

"Αυτό είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς. Ξέρουμε πού θα πάμε και τι κλίμα θα αντιμετωπίσουμε στην Τούμπα. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα και θα αναλύσουμε και την τακτική της ομάδας τις επόμενες ημέρες. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο στη Θεσσαλονίκη αλλά διαθέτουμε μία ομάδα πολύ δυνατή με σπουδαίους παίκτες και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί και να χάσουμε στην Τούμπα, όμως ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει ότι θα είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε δυνατοί και σκληροί αντίπαλοι. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ όμως για να μας κερδίσει θα πρέπει… να φτύσει αίμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: