Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Χρειαζόμασταν την πειθαρχία του Μουρίνιο»

Παρότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνηθηκε το αιτημα των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης να μετατεθεί κατά μία ώρα η πρωινή προπόνηση, οι διοικούντες υποστηρίζουν πως αυτό είναι μέρος της τακτικής του ιδιόρρυθμου τεχνικού. «Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν πειθαρχία μέσα στην ομάδα», ειπώθηκε από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Όπως γράφει η «Marca», όταν οι παράγοντες της «βασίλισσας» αποφάσιζαν να προσλάβουν τον Πορτογάλο προπονητή ήξεραν ότι δεν κάνει συμβιβασμούς και ακολουθεί την δική του στρατηγική. Ο 47χρονος τεχνικός δεν διαπραγματεύεται κανένα θέμα που αφορά τη δουλειά του με τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον Μουρίνιο.

Οι «μερένχες» έχουν έρθει ισόπαλοι (0-0) με τη Μαγιόρκα και έχουν νικήσει την Οσασούνα (1-0, εντός), τον Άγιαξ (2-0, εντός), τη Σοσιεδάδ (1-2, εκτός) και την Εσπανιόλ (3-0, εντός). «Έχει τα πάντα υπό έλεγχο και οι παίκτες θα το παρατηρήσουν», λένε στη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Πάντως, το έργο του Πορτογάλου έχει αποδειχθεί πως έχει αποτελέσματα στην Πόρτο, την Τσέλσι και την Ίντερ, με τις οποίες έχει καταφέρει να κατακτήσει δύο Champions League (με την Πόρτο και την Ίντερ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντρογκμπά, ο Λάμπαρντ και ο Τέρι από την Τσέλσι και ο Ζανέτι, ο Σνάιντερ και ο Ματεράτσι από την Ίντερ, έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον «Special One».

Δεν υπάρχουν σχόλια: