Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Κατάντησε… πελάτισσα την «Κυρία»!

Έχει κάνει το «Ολίμπικο» δεύτερο σπίτι της. Για τρίτη σερί χρονιά (μετά το περσινό 0-2 και το προπέρσινο 1-2) η Παλέρμο «άλωσε» το Τορίνο κάνοντας πλάκα στην Γιουβέντους, διασύροντάς την με 3-1, στο παιχνίδι που έκλεισε την 4η αγωνιστική της Serie A.

Παστόρε, Ίλισιτς και Μπόβο οι σκόρερ για την ομάδα της Σικελίας- που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα- ο Ιακουίντα το μοναδικό γκολ της «Γιούβε».

Τείνει να εξελιχθεί σε μια από τις αλλοπρόσαλλες ομάδες η «Μεγάλη Κυρία».

Τη μία φέρνει δύο «χορταστικές» αλλεπάλληλες ισοπαλίες (3-3) εντός έδρας με Σαμπντόρια και Λεχ Πόζναν, και στα... καπάκια πάει στο «Φρίουλι» και φιλοδωρεί με τέσσερα γκολ τη γηπεδούχο Ουντινέζε.

Οι παίκτες του Ντελ Νέρι έδειξαν το κακό τους πρόσωπο στον αγώνα κόντρα στην Παλέρμο και ηττήθηκαν δίκαια με 3-1.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας, όταν ο Παστόρε στο 2’ «πάγωσε» το Ολίμπικο και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια με «αιχμές» τους Κράσιτς και Ντελ Πιέρο, το ημίχρονο όμως βρήκε μπροστά την ομάδα του Ντέλιο Ρόσι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο τεχνικός των γηπεδούχων, έκανε ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του, με την είσοδο των Ιακουίντα και Αμάουρι. Η τριπλέτα Ντελ Πιέρο, Αμάουρι και Κράσιτς είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο, ο Σιρίγκου όμως είχε κατεβάσει τα «ρολά».

Η Παλέρμο στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Ίλισιτς στο 62’ και τον Μπόβο στο 85’, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η «Γιούβε» ήταν να μειώσει σε 3-1, με τον Ιακουίντα, τρία λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: