Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Έχουμε μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας»

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες ο Εργοτέλης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και ο προπονητής του, Νίκος Καραγεωργίου, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα λάθη.

«Μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, που όπως όλα για εμάς έτσι και αυτό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το όνομα του αντιπάλου, αλλά και η δυναμική που έχει η έδρα του το δείχνει αυτό, όμως εμείς δεν θα πρέπει να το βλέπουμε έτσι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλός μας θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα που έδωσε με τον Πανιώνιο.

Θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει από πλευράς υλικού και για αυτό εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε τόσο σωματικά, όσο και στο μυαλό. Να έχουμε συγκέντρωση και να μην κάνουμε το παραμικρό λάθος που όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Άρη το πληρώνεις. Τόσο εγώ όμως όσο και οι παίκτες μου είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα, ή τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, ή τους τρεις της νίκης.

Δεν θα υπάρχει από την πλευρά μας η πίεση του αποτελέσματος που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Άρης θα παίξει ανοικτά και αυτό βοηθά και το δικό μας παιχνίδι, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε πολύ, καθώς και με τη βοήθεια της έδρας και της ατμόσφαιρας που δημιουργεί ο κόσμος του, κάνει την κατάσταση θετική για τον αντίπαλο μας και αρνητική για εμάς.

Ο Αλεξόπουλος τις τελευταίες ημέρες δεν ακολουθεί όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο εξ αιτίας ενός ερεθισμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Η μαγνητική εξέταση που έκανε δεν έχει δείξει κάτι το ανησυχητικό, όμως το βεβαρημένο με τραυματισμούς παρελθόν του, μας κάνει να σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στις τελευταίες προπονήσεις που θα κάνουμε θα φανεί αν θα μπορεί να αγωνιστεί, εγώ πιστεύω πάντως ότι θα είναι έτοιμος και να μπορέσει να μας βοηθήσει. Έτσι μοναδική απουσία που θα έχουμε θα είναι του Σίλβα Ζούνιορ, ενός πολυτιμότατου παίκτη μας, ενώ επιστρέφει και ο Σασιασβίλι που μας έλειψε αρκετά.

Από την αρχή όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά και της προετοιμασίας, στόχος μας ήταν να μπουν στην ομάδα νέα παιδιά. Ο Χρυσοφάκης είναι ένας από αυτούς, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Ακολουθούν και άλλοι όπως ο Καρέλης, ο Σαρρής, ο Καβουσάκης, ο Χαντί, ο Κανδυλάκης, αλλά και ο Μπουχαλάκης που είναι πιο μικρός. Όλοι αυτοί είναι καλοί παίκτες, νέα παιδιά που έχω καιρό κοντά μου και θα φτάσει ο καιρός που θα πάρουν την ευκαιρία τους για να βοηθήσουν την ομάδα»,
ήταν τα λόγια του Καβαλιώτη τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: