Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Χορηγία ΕΡΤ σε επτά ΚΑΕ της Α1

Το ποσό των 210.000 ευρώ, αλλά και διαφημιστικό χρόνο, θα διαθέσει η ΕΡΤ σε επτά ομάδες της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Πιο συγκεκριμένα οι ΚΑΕ Μαρούσι, Περιστέρι, Πανιώνιος, Καβάλα, Ηλυσιακός, Ίκαρος Καλλιθέας και Ηρακλής θα λάβουν από 30.000 ευρώ με τη μορφή χορηγίας αλλά και χρόνο 120 λεπτών, ώστε να προβάλλουν τους χορηγούς τους.

Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι από την πλευρά τους δεσμεύονται στο σορτς, στη φανέλα και στο μπλουζάκι προθέρμανσης, να αποτυπώνεται το σήμα της ΕΡΤ ή του Sport+.

Επιπρόσθετα ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ είχαν συνάντηση στην οποία όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Έβαλαν τις βάσεις για τη διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών». Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης: «Συμφώνησαν να προχωρήσουν σε επεξεργασία των δεδομένων και προσδιορισμό του πλαισίου, μέσα απ’ το οποίο ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ θα δώσουν επιπρόσθετες διαστάσεις στην παράλληλη πορεία τους, η οποία έχει ως σημείο αναφοράς την σύμβαση χορηγίας του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: