Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Έρευνα για το Άστον Βίλα-Μπλάκπουλ

Σε μπελάδες είναι πιθανό να βάλει την Μπλάκπουλ και τον Ίαν Χόλογουεϊ, η απόφαση του τελευταίου να εξαντλήσει την έννοια του... ροτέισον στην ήττα από την Άστον Βίλα για την 12η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ.

Ο τεχνικός των «seasiders», αποφάσισε να κάνει ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ήττα στο "Βίλα Παρκ" και οι επιλογές του έγιναν αφορμή για πληθώρα ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα σε πρώτη φάση, ενώ στη συνέχεια η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα πάνω στο θέμα.

Ο ίδιος ο Χόλογουεϊ στη συνέντευξη Τύπου ήταν πυρ και μανία και απείλησε μέχρι και με παραίτηση σε περίπτωση που η Πρέμιερ Λιγκ επιβάλει ποινή στη Μπλάκπουλ. Υποστήριξε ότι μπορεί να κάνει όσες αλλαγές θέλει και να δώσει ευκαιρίες σε όποιον αυτός νομίζει, πράγμα που δεν "ίδρωσε" το αυτί της διοργανώτριας αρχής που επιβεβαίωσε πως ξεκινάει έρευνα για να διαπιστώσει το μέγεθος της αλλοίωσης της δυναμικής της Μπλάκπουλ για τους 11 που αντιμετώπισαν την Άστον Βίλα.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: