Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Υποψήφιος για τη Χάιντουκ ο Κούπερ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "slobodnadalmacija.hr", ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ένας από τους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Χάιντουκ. Η κροατική ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Εδουάρδο Ρέγια και ο προπονητής του Αρη φέρεται να έχει προταθεί στην ομάδα του Σπλιτ.

Αναλυτικά το άρθρο:
"Ο Έκτορ Κούπερ είναι στην κορυφή της λίστας των ξένων-υποψήφιων προπονητών για να αναλάβει τον πάγκο της Χάιντουκ. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να έρθει ένας ξένος τεχνικός, ώστε να σταματήσουν τα πειθαρχικά κρούσματα, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν, μόνο με τοπικούς προπονητές η Χάιντουκ κέρδισε τρόπαιο τα τελευταία δέκα χρόνια κι αυτό γιατί είναι γνώστες του περιβάλλοντος αλλά και της νοοτροπίας.

Βασικά, ο Έκτορ Κούπερ προσφέρθηκε στην λίστα και δεν ελήφθησαν παρατηρήσεις. Είναι μια "νέα είσοδος", ο Αργεντινός που επιδίδεται σε "ένα άσχημο, αλλά σοβαρό ποδόσφαιρο" και μπορεί να οδηγήσει ψηλά την ομάδα.

Στο παρελθόν ο Κούπερ έχει κάτσει στους πάγκους της Μαγιόρκα, της Βαλένθια, της Ίντερ, της Μπέτις, της Πάρμα, την Εθνική Γεωργίας και τώρα βρίσκεται στον πάγκο του Αρη Θεσσαλονίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: