Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Στους «ισχυρούς» της Ευρώπης

Τους καρπούς της εκπληκτικής φετινής του πορείας στο Europa League αναμένεται να δρέψει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Άρης, αν καταφέρει βέβαια να προκριθεί στη διοργάνωση. Οι «κίτρινοι» έκαναν άλμα 17 θέσεων στην κατάταξη της UEFA και τη σεζόν 2011-2012 θα βρίσκονται ανάμεσα στους «ισχυρούς» έχοντας, θεωρητικά πάντα, ευκολότερες κληρώσεις.

Οι δύο προκρίσεις των Θεσσαλονικέων επί των Γιαγκελόνια και Αούστρια Βιέννης, σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και την ισοπαλία με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των ομίλων έχουν φέρει την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στους 15.393 πόντους. Η θέση αυτή του Άρη μόνο να βελτιωθεί μπορεί αφού του απομένουν άλλα δύο παιχνίδια (με Ατλέτικο στη Μαδρίτη και Ρόζενμποργκ εντός), με την πρόκριση, αν και πολύ δύσκολη να παραμένει ανοιχτή.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Χαβίτο και Σηφάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, χωρίς ωστόσο να τίθεται θέμα συμμετοχής τους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή. Αντίθετα απόντας ήταν και πάλι ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Τιμωρημένος για το ματς με τον «Γηραιό» είναι ο Μεντί Ναφτί, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: