Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αλέγκρι: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Το βάρος της κατάκτησης του πρωταθλήματος θέλησε να πάρει από τις πλάτες των ποδοσφαιριστών του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η Μίλαν επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης με σκορ 3-1 της Παλέρμο και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάτσιο από την Τσεζένα πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Ιταλίας.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Έχουν γίνει μόνο έντεκα παιχνίδια και η βαθμολογία μόλις τώρα έχει αρχίσει και διαμορφώνεται» δήλωσε ο Ιταλός προπονητής, για να προσθέσει: «Εξελισσόμαστε ως ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί των δυο επιθετικών μας θα μας πονέσουν. Θα δούμε πώς θα είναι ο Πίρλο αύριο, και ελπίζω να είναι έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ».

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης, είπε: «Ξέραμε πως η Παλέρμο ήρθε για να αποσπάσει βαθμούς, καθώς είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά ίσως τους επιτρέψαμε να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει βαθμούς. Για να κερδίσει μια ομάδα τρεις βαθμούς στην έδρα της χρειάζεται ποιότητα, τεχνικές ικανότητες, τακτική και θυσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: