Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σισέ: "Ευχαριστώ και ανταποδίδω με γκολ"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA. Σε αυτή του την εξομολόγηση, επανέλαβε ότι είναι ευγνώμων προς τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που του πρόσφερε ώστε να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του και να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας...

"Είμαι δεμένος με το σύλλογο γιατί μου έδωσαν όλα τα εργαλεία που χρειαζόμουν για να κάνω ό,τι έκανα. Ήθελα να είμαι μέρος της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ και τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη και ό,τι άλλο χρειαζόμουν για να με βοηθήσουν να πετύχω. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να πω ευχαριστώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος φορ των "πρασίνων".

Στη συνέχεια ο Σισέ αναφέρθηκε και στη λατρεία που του δείχνουν με κάθε ευκαιρία οι οπαδοί της ομάδας του: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει η ομάδα του να κερδίζει συνέχεια. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο πριν έρθω εδώ. Ήμουν, ωστόσο, τυχερός που αγωνίστηκα σε ομάδες με φοβερούς φιλάθλους, όπως η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, ακόμη και η Οσέρ σε μικρότερο βαθμό. Και στη Σάντερλαντ δεν ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ξεχωριστά. Είναι ένα θέαμα που πρέπει να δεις".

Επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση πρόκριση στους "16" του Champions League: "Κάναμε μόνοι μας δύσκολα τα πράγματα για μας, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: