Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ατρόμητος-Καβάλα 1-0

Ενα γκολ από πέναλτι του Εμάνουελ Περόνε έφτανε και περίσσευε στον Ατρόμητο, προκειμένου να νικήσει (1-0) την Καβάλα το απόγευμα της Τρίτης (21/12) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και να προκριθεί στους "8" του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, με τη μπάλα να κινείται πάνω-κάτω στις δύο περιοχές, με τον Ατρόμητο, αλλά και την Καβάλα να έχουν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά οι δύο τερματοφύλακες (Μιχαηλίδης, Γκαλίνοβιτς) ήταν σε ετοιμότητα και ενήργησαν σωστά, όποτε χρειάστηκε υπερασπίζοντας την εστία τους.
Με την έναρξη της επανάληψης από έξοχο συνδυασμό των Περόνε και Σφακιανάκη (έπαιξαν το ένα-δύο με τον έλληνα μέσο να στρώνει με τακουνάκι), ο αργεντίνος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Θεοδωρέλης τον ανέτρεψε με τον Κουκουλάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο "παθών" εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών στο 51' κάνοντας το 1-0 για τον Ατρόμητο.
Ο Περόνε θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του στο 55', αλλά το πλασέ του από ευνοϊκή θέση πέρασε μόλις άουτ. Ο Κάσπερτσακ τα έπαιξε όλα για όλα, βάζοντας στο βασικό σχήμα... 4 επιθετικούς, αλλά το γκολ της ισοφάρισης, που θα έστελνε το ματς σε επαναληπτικό στη μακεδονική πόλη δεν ήρθε ούτε στο 78' με τον Πετκάκη, ούτε στο 84' με τον Δρόσο, με την ομάδα του Δώνη να πανηγυρίζει στο φινάλε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του θεσμού.Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Mιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο(77' Φαβάλι), Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Περόνε (74' Αναστασάκος)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Καραλής, Σκόνδρας

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης(58' Πετκάκης), Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης(78' Γιάννου), Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς(55' Δρόσος), Αμπντούν, Ονούατσι, Ογκμπέτσε

Στον πάγκο: Βαγιέχο,Ντικρόκ,Τόμασιτς, Ναζλίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)





Δεν υπάρχουν σχόλια: