Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο πόλεμος τελείωσε… Κρίμα…


«Πέρασε έξω ρε λαμόγιο». «Άμα σε πιάσω από τον σβέρκο όπως τον Φουστέρ θα καταλάβεις». «Έλα εδώ να σε δω». Αυτές είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Super League την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, και που σίγουρα θυμίζουν πόλεμο. Άλλωστε εγκλήματα κατά της Ελλάδας γίνονται μόνο σε πόλεμο. Το να επικαλεστώ τις ιστορίες της «ζούγκλας» από το soccerplus.gr, είναι περιττό. «Η Super League ήταν χωρισμένη σε παρέες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να θέλουν να παίξουν το δικό τους παιχνίδι», δήλωσε πολύ εύστοχα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Πέτρος Θεοδωρίδης.
Ο πόλεμος τελείωσε. Ο πόλεμος τελείωσε. Το κάστρο, όπως πάντα, έπεσε από μέσα. Η κερκόπορτα ευρέθη. Ο νέος «εφιάλτης» ήρθε πάνω σε κότερο. Ο παναθηναϊκός είναι πλέον ορφανός και όχι μόνο από Πατέρα.
Μια νέα εποχή ξεκινάει. Μετά την εποχή του «καπετάνιου» και την εποχή Κόκκαλη που σηματοδοτήθηκε από τον Παπουτσέλη ξεκινάει η εποχή Μαρινακή. Οι ισορροπίες αλλάζουν και οι φίλοι του Πατέρα μένουν μόνοι τους στο πεδίο της μάχης, με τους φίλους του Μαρινάκη να πανηγυρίζουν. Όσο είχαμε πόλεμο στη Super League ο 3ος με τον 15ο απείχαν μόλις 8 βαθμούς. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν και η ψαλίδα θα είναι διαφορετική. Οι διαιτητές δε θα φοβούνται να μην γίνουν θύματα πολέμου και απλώς θα πάνε με τον νικητή. Και η Ε.Π.Ο., θα λειτουργεί σαν ένας άλλος Ο.Η.Ε. υπέρ της ειρήνης, κηρύττοντας πόλεμο σε όποιον κρίνει «εχθρό» αυτής.
Και το χειρότερο μέσα σε όλα αυτά.. Άντε να βρεις τώρα πρώτο θέμα μέσα από συνεδρίαση της Super League..Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: