Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Προσέχει για να έχει!

Ολιγαρκής είναι ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως δεν αναμένεται να ξοδέψει πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε, είναι γνωστή η προτίμηση του Γάλλου σε νέους παίκτες, παρά σε μεγάλα ονόματα.

Η εμμονή του στα νέα ταλέντα έχει γίνει αφορμή να δεχτεί κριτικές, δεδομένου της αποχής από τους τίτλους τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον τεχνικό των «κανονιέρηδων», ο οποίος στις τελευταίες του δηλώσεις τόνισε:

«Σεβόμαστε το μπάτζετ που έχουμε. Βλέπουμε συλλόγους που ξοδεύουν πολλά χρήματα αν εμείς το κάνουμε αυτό θα χρεοκοπήσουμε. Είναι απλό, ξοδεύουμε όσα αντέχουμε», ήταν τα λόγια του Βενγκέρ, ο οποίος απάντησε σε όσους επικρίνουν τις επιλογές του:

«Είμαι έκπληκτος από τους ανθρώπους που απορούν με αυτό που κάνουμε. Νομίζω πως το περίεργο είναι ότι μερικοί δεν το σέβονται αυτό. Η ομορφιά του ανταγωνισμού σε αυτήν την ομάδα είναι να είσαι επιτυχημένος και ταυτόχρονα να σέβεσαι τα οικονομικά δεδομένα», συμπλήρωσε ο προπονητής της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: