Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τον Μόνχε σειρά παίρνει ο Σανκαρέ

Μετά τους Άλβαρες, Ουμπίδες και Μόνχε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να δέσει τον Καλιφά Σανκαρέ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού το χτίσιμο της ομάδας έχει ξεκινήσει από την περσινή σεζόν.

Ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να επιλέξει κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, στους οποίος θα στηριζόταν και στην περίπτωση που η ομάδα θα έπαιρνε την άνοδο στην Superleague.
Τελικά ο Βόλος τα κατάφερε και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από είκοσι χρόνια. Η δουλειά που έκανε από πέρσι όμως ο Τσιώλης άρχισε να φαίνεται, αφού Άλβαρες, Ουμπίδες και Μόνχε βρίσκονται με κλειστά τα μάτια στον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα σε όλα ήρθαν και κάποιες επιτυχημένες μεταγραφές το καλοκαίρι για να δημιουργήσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Ένας από αυτούς είναι και ο Καλιφά Σανκαρέ, ο οποίος αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2012 και όπως είναι λογικό η διοίκηση του Βόλου θέλει να το ανανεώσει τουλάχιστον μέχρι το 2013. Μάλιστα θα μπει και μία αρκετά υψηλή ρήτρα, αφού αρκετές ομάδες από την Ιταλία και την Γερμανία παρακολουθούν εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: