Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Αράβων επενδυτών συνέταξαν οι δύο πλευρές, το οποίο στην ουσία προαναγγέλλει την παραμονή του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» φυσικά και δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στις πολλές και σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στην διοίκηση της ομάδας, αφού είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εγγυηθεί την ηρεμία και ευρυθμία της ομάδας.

Ευκαιρία το Κύπελλο

Τη μεγάλη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Μάκης Χάβος, ειδικά από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς έχουν μείνει 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή στο πρωτάθλημα. Στο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα υπάρξουν πολλές απουσίες, αλλά και κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, γι’ αυτό και στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν θέλουν να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαλεζά, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο, Ίβιτς και Ζουέλα, τη στιγμή που ο Λίνο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός. Ο Μπουσαϊντί αναμένεται να επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας, με τους Σαβίνι και Σνάουτσνερ να μάχονται για τη θέση του αριστερού μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: