Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κρατάει Ντιόγκο ο Βαλβέρδε

Προς επιστροφή οδεύει ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς η Φλαμένγκο αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από τους «ερυθρολεύκους». Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, αναμένεται να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο υλικό του, καθώς όλα δείχνουν πως ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από το Ρέντη. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός φέρεται αποφασισμένος να δοκιμάσει αλλού την τύχη του, ψάχνοντας παράλληλα και για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Βαλβέρδε θέλει τον Ντιόγκο, όμως θα τον υπολογίζει ως εναλλακτική λύση, πίσω από τους Μιραλάς και Πάντελιτς. Επίσης, μόνο την πρόκριση θέλει ο Φρανσουά Μοδέστο στην αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Τώρα έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας και τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι ένας σημαντικός θεσμός για το κλαμπ. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και να προκριθούμε για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας και να κάνουμε όλοι καλές γιορτές».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και παίζω όπου μου ζητηθεί. Παίζω και στη μεσαία γραμμή όπως στη Λάρισα και στην άμυνα σε όλες τις θέσεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι στρατιώτης της ομάδας. Αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Το που θα παίζω κάθε φορά είναι θέμα του προπονητή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: