Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μπέος: Ψεύτικος ο Πηλαδάκης

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Αχιλλέα Μπέου, με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως ο πρόεδρος της Λάρισας είναι «ψεύτικος», ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην Supere League, καθώς επίσης και στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Νικόλα Πατέρα. Ο Μπέος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3». Αναλυτικά δήλωσε:
Κατά του Κώστα Πηλαδάκη: «Ο μπράβος που ήταν με τη σαλιάρα στο γήπεδο ποιανού ήταν; Αυτοί που έστειλαν μπράβους στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού και την έπεσαν στους Τσιρώνη και Μήτρογλου από που ήταν; Να πέσουν οι μάσκες σε αυτή τη χώρα από π... να μην πω τη λέξη. Το ποδόσφαιρο θέλει οραματιστές όχι ψεύτικους σαν τον Πηλαδάκη. Συγχαρητήρια για το γήπεδο, είναι τεράστιο εγχείρημα και προς τιμήν του, αλλά αν δεν έχει ομάδα θα μείνει στην κατηγορία; Θα έχει απλά ένα καλό γήπεδο για τη Β΄ εθνική. Εγώ δεν θα στεναχωρηθώ. Αν όλα αυτά συνέβαιναν στον Βόλο θα λέγατε «ο Μπέος τους έστειλε». Στο ματς με τον Άρη μού έκλεψαν τρεις βαθμούς με πέναλτι που δεν έδωσε στο 87΄. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό τους δίνουν πέναλτι και με ισοφαρίζει. Βγάλαμε καμιά ανακοίνωση; Φυσικά δεν είπα ότι ευθύνεται ο Πηλαδάκης για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου, αλλά ας σταματήσει το παραμύθι ότι όλοι θέλουν να ρίξουν τη Λάρισα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι life style. Φτάνει ρε παιδιά. Καταλαβαίνω πως αισθάνεται, αλλά ως εκεί. Τρελαίνομαι...»
Για τον τσακωμό του με τον Πατέρα στο ΔΣ της SuperLeague: «Μερίδιο ευθύνης έχουμε όλοι για τη βία και για τα κακώς δρώμενα. Πουλάνε οι τσακωμοί. Σε ΔΣ εταιριών ή στη βουλή, δεν γίνονται αυτά; Όταν όμως γίνεται κάτι σε κλειστό κύκλωμα έχεις δικαίωμα να ξεφύγεις και λίγο. Ανταλλάξαμε κουβέντες με τον Πατέρα. Στεναχωρήθηκα γιατί ήμασταν φίλοι τρία χρόνια. Θεωρώ πως με όσα είπα δικαιώνομαι, αλλά τελείωσε για μένα».
Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός με μεγάλη ιστορία, όπως και ο Ολυμπιακός, πρέπει να είναι υγιείς και να πρωταγωνιστούν. Όπως και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Να μην υπάρχει ένας που ξεφεύγει και το πρωτάθλημα δεν έχει ενδιαφέρον. Θα προτιμούσα όπως γίνεται από 7η θέση και κάτω και δεν πιστεύω πως η Λάρισα έχει πέσει και παρότι έχω κόντρα με τον κύριο Πηλαδάκη εύχομαι να βρει τον τρόπο να αντιδράσει».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Πριν από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήμουν ευχαριστημένος από την απόδοση, όχι όμως από τη συγκομιδή βαθμών. Αν είχα το μπάτζετ του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού δύσκολα θα έβγαινα από τα προημιτελικά του Champions League κάθε χρόνο. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις και αν γνωρίζεις το αντικείμενο δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις. Μόνχε και Ούμπιντες δεν έχει καμιά ομάδα στην Ελλάδα. Ψάχνουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές λουλούδες και ονόματα».
Για το ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό: «Στόχος από την αρχή της περιόδου είναι η καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία. Να αυξήσουμε τον μέσο όρο εισιτηρίων από υγιείς φιλάθλους. Τότε θα κοιτάξω και τη διάκριση. Όμως, δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι στην τύχη. Παίζουμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και ευχόμαστε για πρώτη φορά να περάσει ο Ολυμπιακός Βόλου στους «8» του Κυπέλλου και γιατί όχι με μια καλή κλήρωση να δούμε κάτι καλύτερο».
Για τον Πανιώνιο: «Είναι αδιανόητο να πιστέψω πως ο Πανιώνιος, η ιστορία του ποδοσφαίρου, θα απέχει από τη SuperLeague. Εύχομαι οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του συλλόγου να βρουν τη δύναμη να ανταπεξέλθουν και με μεταγραφές και με έναν Έλληνα προπονητή καταξιωμένο να πετύχουν. Είχα πει πως θα φύγει νύχτα με υποβρύχιο ο Τσακίρης. Έχει αδικήσει τον εαυτό του. Πίστευα και πιστεύω πως αν είχε επιλέξει σωστούς συνεργάτες θα μπορούσε να κάνει περισσότερα από όσα εγώ στον Πανιώνιο και να γράψει ιστορία. Οι συνεργάτες που επέλεξε ήταν για τα πανηγύρια. Επέλεξε 20 μισθοφόρους από τους οργανωμένους. Μοιραία ο χρόνος τον εύθηρε πολύ γρήγορα. Έκανε εγκλήματα που αδίκησαν τον Πανιώνιο και τον εαυτό του».
Για τη σχέση του με τους Πατέρα και Μαρινάκη: «Ήμουν φίλος με τους Πατέρα και Μαρινάκη και δεν μπορεί κανείς να σου απαγορέψει σε ποιον θα μιλήσεις. Καμιά φορά άνθρωποι τρομερά επιτυχημένοι, μπορούν να θεωρούν πως όλοι είναι υποχείριά τους. Ο Αχιλλέας Μπέος όμως, μιλάει και συναναστρέφεται με όποιον γουστάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: