Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο πατέρας Μήτρογλου μιλάει με Άγιαξ!

Τελειωμένος από τον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής πληρώνει την αντιπάθεια που του έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Πειραιά, το πιθανότερο υπό μορφή δανεισμού.
Αυτός που έχει τρελαθεί το τελευταίο διάστημα με τα όσα περνά ο νεαρός φορ από τον Ισπανό προπονητή του, είναι ο πατέρας του, ο Γιώργος Μήτρογλου, ο οποίος έχει βαλθεί να βρει ομάδα στο παιδί του για να ξαναδεί το χαμόγελο στα χείλη του.
Ο «Μήτρο» είναι δυστυχισμένος πλέον στον Πειραιά και παρά το γεγονός ότι προσπαθεί επιμελώς να κρύψει την πίκρα του, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Το περιβάλλον του και περισσότερο απ΄ όλους ο πατέρας του έχει διακρίνει τη μελαγχολία του Κωστάκη και όλοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τον ξαναδούν χαρούμενο και ορεξάτο για μπάλα.
Ο Γιώργος Μήτρογλου έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα εύρεσης ομάδας στον γιόκα του και έχει έρθει σε επαφή με αρκετές γερμανικές και ολλανδικές ομάδες, αλλά και με κλαμπ από Αγγλία και Σκωτία. Κάποιος που ξέρει καλά την οικογένεια Μήτρογλου λέει ότι ο πατέρας του παίκτη μιλάει τις τελευταίες μέρες με τον Άγιαξ.
Λέτε μετά τους Μαχλά, Χαριστέα και Αναστασίου, να δούμε και τον Μήτρογλου στην επίθεση του Αίαντα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: