Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ασυγκράτητη Μπαρτσελόνα!!

Ασυγκράτητη Μπαρτσελόνα!
Και πιέζει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ! Η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-1 τη Σαραγόσα εκτός έδρας, μείωσε ξανά την απόσταση από την κορυφή στους 3 βαθμούς και έγινε η πρώτη ισπανική ομάδα που έχει πετύχει 161 γκολ σε μία σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν... πανικοβλήθηκε με το γκολ του Αράντα στο 30’ και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να φέρει τούμπα την αναμέτρηση. Αρχικά στο 36’ ο Πουγιόλ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 39’ ο Μέσι να βάλει τους «μπλαουγκράνα» σε θέση οδηγού!

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Καταλανοί συνέχισαν την πίεση και «κλείδωσαν» το τρίποντο με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι στο 86’. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Πέδρο να χριστεί σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 45’, λόγω της αποβολής του Μινέρο.

"Καθάρισε" με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία η Μπέτις, που νίκησε με 3-1 τη Βιγιαρεάλ στο "Ντε Λοπέρα" και ξέφυγε με δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας το "κίτρινο υποβρύχιο" στο -4 από τη 18η Σαραγόσα.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: