Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συνεχίζει με ακέραιες ελπίδες!!

Συνεχίζει με ακέραιες ελπίδες
Η Γκενκ συνεχίζει να το «παλεύει» όσον αφορά τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω των πλέι-οφ κορυφής στο Βέλγιο και στο πλαίσιο αυτό, επικράτησε 2-0 της Γάνδης.

Οι Σιμάες και Μπεντέκε πέτυχαν τα γκολ των νικητών που μπορούν να θεωρήσουν ρεαλιστικό τον στόχο για την κατάκτηση του «εισιτηρίου» για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, απέχοντας πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι της Σερκλ Μπριζ με τη Λέουβεν που βρήκε νικήτρια την πρώτη με το εκπληκτικό 6-4! Η ομάδα του Πίτερς δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ, ανησύχησε μονάχα στην ανάπαυλα που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, έχοντας πετύχει από τρία τέρματα, αλλά κατέκτησε το «τρίποντο» και παρέμεινε στην κορυφή του πρώτου γκουπ, στο οποίο συμμετέχει.

Στο δεύτερο γκρουπ των πλέι-οφ, η Μονς επικράτησε 2-0 της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 36ο λεπτό λόγω αποβολής του Λέιγε, βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Νικάις (83’) και Περμπέτ (90’ + 1’) να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα και να διατηρούν τη Μονς στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Στην ουρά, η Σιντ Τρούιντεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέστερλο με σκορ 3-1.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: