Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Λένε «αντίο» στο Μπερναμπέου Ντιαρά, Καρβάλιο!!

Λένε «αντίο» στο Μπερναμπέου Ντιαρά, Καρβάλιο
Την πόρτα της εξόδου από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αναμένεται να περάσουν το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λασανά Ντιαρά και ο Ρικάρντο Καρβάλιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «AS» υποστηρίζει οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια και το συγκεκριμένο γεγονός αυξάνει τις πιθανότητες να πουν «αντίο» στη Μαδρίτη.

Ο Γάλλος χαφ και ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζονται από τον Ζοσέ Μουρίνιο, λόγω διάφορων προβλημάτων τραυματισμών που έχουν τις τελευταίες εβδομάδες. Οι «μερένχες» τα… ‘σπασαν με τον Ντιαρά, το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο και εκείνοι ήθελαν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ωστόσο, εκείνος ζήτησε περισσότερα από 4 εκατ .ευρώ και η επιθυμία του δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για έναν παίκτη που δεν λογίζεται βασικός. Ο διεθνής μέσος είναι 27 ετών και ψάχνεται για ένα καλό τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο, όμως είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Όσον αφορά την υπόθεση του Καρβάλιο, μένει εκτός λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Μουρίνιο για το γεγονός πως ο Πέπε ξεκινάει ως βασικός στους αγώνες της Ρεάλ. Το συμβόλαιο του 34χρονο αμυντικού λήγει το 2013 και είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: