Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ευτυχισμένος στην Άρσεναλ ο Σανιά!!

Ευτυχισμένος στην Άρσεναλ ο Σανιά
Να παραμείνει μέλος της Άρσεναλ θέλει ο Μπακαρί Σανιά, καθώς αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος στους «κανονιέρηδες» και θα ήθελε να δει τον εαυτό του να αγωνίζεται για χρόνια στο Λονδίνο. Επίσης, αναφέρθηκε στους πρώην συμπαίκτες του, που πλέον αγωνίζονται στην Μάντσεστερ Σίτι και θα βρεθούν αντιμέτωποι σήμερα (8/4) στο «Έμιρεϊτς».

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ. Θα ήθελα να μείνω ακόμα περισσότερο αλλά για να είμαστε ειλικρινείς δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Εάν συμβεί, συνέβη. Ελπίζω να είμαι μέλος της ομάδας, διότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Το αποδείξαμε και πρόσφατα με την είσοδο μας στη τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ είχαμε βρεθεί τόσο πίσω», σχολίασε αρχικά για το μέλλον του ο 29χρονος Γάλλος.

«Ακόμα και τώρα όταν βλέπω τον Γκαέλ (Κλισί) να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, είναι περίεργο, γιατί στα δικά μου μάτια παραμένει παίκτης της Άρσεναλ! Αρκετοί έφυγαν, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Είχαν συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα και θέλησαν να αλλάξουν και να πάρουν μέρος στο πλάνο της Σίτι», κατέληξε ο διεθνής αμυντικός σε συνέντευξη του στη «Daily Sunday».

Δεν υπάρχουν σχόλια: