Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ντε Μπρόινε: «Επέλεξα τη Σίτι από πολύ νωρίς»

Από τα μέσα της περυσινής σεζόν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είχε αποφασίσει ότι η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βέλγος.
Όσα μεταγραφικά σενάρια και όσες ομάδες και αν... μπλέχτηκαν στο παιχνίδι της απόκτησης του Κέβιν Ντε Μπρόινε, εκείνος φαίνεται πως απλά περίμενε να... ανακοινωθεί από τη Μαντσεστερ Σίτι.
Με δηλώσεις του, ο 24χρονος άσος τόνισε πως από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και έγινε η πρώτη επαφή με τους «πολίτες», είχε αποφασίσει να μετακομίσει στο «Έτιχαν».
«Τον Φλεβάρη μίλησα με τον ατζέντη μου και η Σίτι μου μίλησε. Αισθάνθηκα ότι πραγματικά ήθελε να έρθω, επομένως η απόφασή μου ήταν από νωρίς. Θέλεις να ακούσεις για το πλάνο και τα οικονομικά, αλλά ήμουν ξεκάθαρος με τη Σίτι και απλά περίμενα να τελειώσει το deal», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Ξέρεις ότι θα υπάρξει μεγάλη πίεση. Όταν ήρθα εδώ, το πρώτο πράγμα που είπα είναι ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι ένας κάλος παίκτης. Είμαι ο νέος παίκτης. Πρέπει να προσαρμοστώ λίγο και όλα θα βρουν τη θέση τους», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: