Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Φουριόζα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ!

Μια ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πανηγύρισε η ΑΕΛ που επικράτησε στην έδρα του Τυρνάβου 1-0 και πάει… φουριόζα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Φουριόζα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ
Δεν πάτησε στοπ στα φιλικά προετοιμασίας η Λάρισα, η οποία ολοκλήρωσε τα τεστ με το απόλυτο των νικών. Τελευταία φιλική νίκη που πανηγύρισε ήταν στην έδρα του Τυρνάβου με 1-0 και πάνε με φουλ ψυχολογία στην πρεμιέρα της Football League κόντρα στην Λαμία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή φάση στο ματς με τον Κρίτσα, όμως η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και πίεσε μπροστά στην εστία του Παπαγιάννη. Το γκολ της νίκης τελικά πέτυχε ο Χάμος λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, μετά από συνεργασία με τους Καπού και Μασούρα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Λίταινας, Κρίτσας, Τασιούλης, Τσιρλίδης, Παπαχρήστος.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ροβίθης, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδόχοφ, Μπόγιοβιτς, Κουτσιανικούλης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Καπός, Χοτζάλι, Βέρτζος, Μασούρας, Χάμος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: