Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ουίμς: «Θα περνούσα ιατρικά στην Μπαρτσελόνα…»

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα είχε έρθει Σόνι Ουίμς λίγες ημέρες πριν υπογράψει στους Σανς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Τύπο της Ισπανίας.

Ουίμς: «Θα περνούσα ιατρικά στην Μπαρτσελόνα…»
Με το… στιλό στο χέρι για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Σόνι Ουίμς προτού τον… αρπάξουν οι Σανς! Ο πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκάλυψε στη «Mundo Deportivo» πως είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Καταλανούς και μάλιστα ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Ισπανία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

«Ο μάνατζέρ μου θα πήγαινε στη Βαρκελώνη. Δύο ημέρες μετά, η ομάδα με κάλεσε και μου είπε πως θέλει να υπογράψω και ήμουν έτοιμος να επιστρέψω στην Ευρώπη και να περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Όλα είχαν τελειώσει. Πίστευα πως ήμουν ήδη παίκτης της Μπαρτσελόνα και μάλιστα σκεφτόμουν και τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που θα έβλεπα», δήλωσε αρχικά ο Σόνι Ουίμς στη «Mundo Deportivo».

Στη συνέχεια, ο πρώην φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στους Σανς: «Ανήμερα των γενεθλίων μου κοιμόμουν και κάποιος χτυπούσε την πόρτα. Ρώτησα τι έγινε, γιατί είδα έναν φίλο μου πολύ ενθουσιασμένο. “Είσαι παίκτης των Φίνιξ Σανς”, μου είπε. Πήγα κάτω και είδα όλους μου τους φίλους να χειροκροτούν. Αμέσως κάλεσα τον ατζέντη μου και το επιβεβαίωσα. Μου πήρε τέσσερα χρόνια για να επιστρέψω στο NBA και γι' αυτό ήταν τα καλύτερα γενέθλιά μου»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: