Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«Κοκκινίζει» το πέταλο στα Πηγάδια!

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός, καθώς υπήρξε συμφωνία με την Ξάνθη ώστε να ανοίξει το πέταλο του γηπέδου. Στα 20 και στα 25 ευρώ οι τιμές.

«Κοκκινίζει» το πέταλο στα Πηγάδια
Την στήριξη των οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια, στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Ξάνθη την ερχόμενη Τρίτη (22/09).

Οι Ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση το Σάββατο μέσω της οποίας ενημερώνουν για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων στους «ερυθρόλευκους». Οι τιμές ορίστηκαν στα 20 και στα 25 ευρώ, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

«Από την Πέμπτη που μας πέρασε έως και την Δευτέρα 21/09, από τις 10.00 - 18.00 και από την Τρίτη 22/09 από τις 10.00 - 16.00. Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη Θύρα Δ, τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ και Θύρα Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ (χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.). Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για την Θύρα Α στα 25 ευρώ.

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: