Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βενγκέρ: «Ντροπή που έμεινε στον αγώνα ο Ντιέγκο Κόστα»

Σαφώς αδικημένος δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Τσέλσι, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων του Μάικ Ντιν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του.

Βενγκέρ: «Ντροπή που έμεινε στον αγώνα ο Ντιέγκο Κόστα»
Μετά από ένα ντέρμπι Τσέλσι-Άρσεναλ και ειδικότερα Ζοσέ Μουρίνιο-Αρσέν Βενγκέρ, το τρίτο ημίχρονο με τις δηλώσεις των δύο προπονητών παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πόσω μάλλον σήμερα που η διαιτησία έπαιξε το δικό της ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Αλσατός τεχνικός μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στο κανάλι που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δήλωσε σαφώς αδικημένος για τα όσα έγιναν ενώ τόνισε ότι ο Ντιέγκο Κόστα έπρεπε να αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις.

«Σαφώς και νιώθω αδικημένος. Πάρα πολύ αδικημένος. Πιστεύω ότι ο Ντιέγκο Κόστα έπρεπε να αποβληθεί. Σίγουρα, δεν θα ήθελα να είμαι ο Μάικ Ντιν (σ.σ. ο διαιτητής της αναμέτρησης) απόψε.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κατάσταση. Ο Κόστα έπρεπε να αποβληθεί δύο φορές. Κοιτάξτε την κατάσταση πριν γίνει η σέντρα. Χτυπάει επίτηδες τον Κοσιελνί στο πρόσωπο. Το κάνει σε κάθε αγώνα και συνέχεια τη γλιτώνει εξαιτίας της αδυναμίας των διαιτητών. Είναι ντροπή που έμεινε ο Κόστα στον αγώνα», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής που στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αποβολή του Γκάμπριελ:

«Ο Γκάμπριελ άξιζε την κόκκινη κάρτα, αλλά περιμένεις από τον διαιτητή να παίρνει δίκαιες αποφάσεις. Αυτό είναι το μόνο που θέλεις», είπε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Αρσέν Βενγκέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: