Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Συμφώνησε με Μόναχο 1860 για Μάκο ο Πανιώνιος


Θα συνεργαστούν ξανά Μάκος και Λίνεν... Ο Πανιώνιος κινήθηκε αστραπιαία και φαίνεται πως έδωσε λύση στο σίριαλ Μάκου. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Μόναχο 1860 για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Πανιώνιος θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό της τάξης του 1.350.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει περίπου 350 με 400.000 ευρώ το χρόνο για τρία ή τέσσερα χρόνια συμβολαίου.

Ο Μάκος στην Μόναχο 1860 θα έχει προπονητή τον Εβαλντ Λίνεν, με τον οποίο συνεργάστηκαν και στον Πανιώνιο. Μάλιστα προ ημερών ο παίκτης είχε τονίσει την εκτίμησή του στον Γερμανό τεχνικό και είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι αν πήγαινε στο εξωτερικό θα ήταν μόνο για την Μόναχο 1860.

Για να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του από τον Πανιώνιο στην γερμανική ομάδα, θα πρέπει να μεταβεί και ο παίκτης στο Μόναχο, προκειμένου να ετοιμαστεί το συμβόλαιό του και να "πέσουν" οι υπογραφές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Μάκος "πετάει" το πρωί της Τρίτης για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, προκειμένου να συναντηθεί με τους παράγοντες της Μόναχο 1860 και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Δεν αποκλείεται πάντως, ο Μάκος να έχει συμπαίκτη εκ νέου στην Γερμανική ομάδα, τον Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς. Ο Κροάτης έχει μεν δεχτεί προσφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όμως πλέον η παρουσία του Εβαλντ Λίνεν, σε συνδυασμό με την πρόταση που δεδομένα έχειαπό την Μόναχο, καθιστούν σχεδόν σίγουρη την μετακόμισή του εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: