Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Έτσι απλά... με το Στέλιο Γελαστό

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
Ξεκινάμε μια στήλη με την προσωπική μου κριτική και θέση για τα πάντα όλα, όπως λέει και ο δάσκαλος Αλέφαντος!

Τι σου κάνει μια καλή αγωνιστική πορεία μιας ομάδας... ό,τι πει ο πρόεδρος...
Φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά μετά από χρόνια. Τελικά δεν τα κατάφερε στα play off, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία, αφού ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη κατακτήθηκε. Βασιζόμενος σ' αυτό, ο πρόεδρος του δικεφάλου Θ.Ζαγοράκης έκανε δύο κινήσεις που αν γινόταν στο παρελθόν, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα επαναστατούσαν. Αναφέρομαι στη "συμμαχία" με τον πρόεδρο του ΑΣ κ. Κατσαρή και στην πρόσληψη ως εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Β. Γκαγκάτση. Τώρα, τουμπεκί ψιλοκομμένο για το καλό της ομάδας. Και για να είμαι ειλικρινής καλά κάνουν! Αν όμως, ω μη γένοιτο, κάτι στραβώσει αγωνιστικά στην επόμενη χρονιά, το μάρμαρο ποιος θα το πληρώσει;

Δευτέρα πρωί και περιμένουν οι φίλοι του Άρη εξαγγελίες για μεταγραφές. Λόγια και υποσχέσεις μέχρι στιγμής από τη διοίκηση και από πράξεις τίποτα! Η αγωνία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, γίνεται λόγος για αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, υπάρχει φήμη που δεν διαψεύδεται για μεγάλο οικονομικό άνοιγμα. Όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής ενώ τα στοιχήματα πέφτουν βρχή για το πότε θα πραγματοποιηθεί. Αν είναι δυνατόν! Ακούγονται πολλά ονόματα για τον Άρη, εκπλήξεις και ονόματα μεγάλου βεληνεκούς, αλλά...
Πάντως, το ζητούμενο είναι οι προεκλογικές υποσχέσεις με ονόματα του κ. Κόντη να υλοποιηθούν. Πολλοί ανησυχούν και με το δίκιο τους. Στο χέρι της διοίκησης είναι να τους διαψεύσει. Αναμένουμε...

Κάτι μου λέει ότι ο Ηρακλής δεν θα έχει μόνο τον Α. Ρέμο επικεφαλής, αλλά και ο Λ. Βασιλιάς, για τον οποίο έγινε μεγάλος ντόρος σχετικά με την ανάμειξή του στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής, θα συμμετάσχει εν τέλει σ' αυτή την προσπάθεια. Έχουν φύγει μερικοί από τη διοίκηση, αφού θεώρησαν τον εαυτό τους γλάστρες. Ωστόσο οι κινήσεις που γίνονται στα μεταγραφικά του Ηρακλή είναι πολύ καλές και φέρνουν αισιοδοξία στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Η απόκτηση του Ρουμάνου Ντίκα λέει πολλά.

Γρίφος αποτελεί το μέλλον του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πόντιοι ξυπνήστε! Μπορεί φέτος να έγινε το θαύμα, αλλά έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα η "la catastrophe" είναι κοντά. Γι αυτό κάντε κάτι ουτώς ώστε ο ιστορικό Απόλλωνας να βρει το δρόμο του.



Καλημέρα σας κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλε αγαπητέ μας δήμαρχε. Μπορείτε να μας πείτε κατά πού πέφτει το Δημοτικό Στάδιο Θεσσαλονίκης για να πάμε να δούμε κάποιον ερασιτεχνικό αγώνα; Ευχαριστώ για την πληροφόρηση εκ των προτέρων. Αλλά συγνώμη τώρα το θυμήθηκα. Στην οδό Πουθενά αριθμός μηδέν.




Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον Ραούλ Ταμούδο της Εσπανιόλ, θα κάνει το μεγάλο μπαμ. Εγώ δεν χαίρομαι, γιατί η Εσπανιόλ είναι η ομάδα μου στην Ισπανία και ο Ταμούδο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Αλλά του χρόνου, αν καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια των πρασίνων θα τον βλέπω στα ελληνικά γήπεδα.

Μεγάλη μεταγραφή ακόμα θεωρώ και την απόκτηση, αν γίνει φυσικά, του βραζιλιάνου σέντερ φορ της Βεσίκτας, Μπόμπο από τον Ολυμπιακό.





Τελευταίο αφήνω τον Ίσμαελ Μπλάνκο, τον παίκτη της ΑΕΚ, τον οποίο θεωρώ ως τον MVP του πρωταθλήματος.

2 σχόλια:

salonica press είπε...

Καλή αρχή και σιδεροκέφαλος...

Πες μας για το τεράστιο μπαμ με τον χουάν ραμόν......

θα βουλιάξει το αεροδρόμιο λέμε....

Unknown είπε...

idwmen