Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Προτάθηκε και ο Ηλιάδης στον Αρη!


Ο Ηλιάδης χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ Ο Στέλιος Ηλιάδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στον Αρη και ενδιαφέρουν υπό ορισμένες συνθήκες και εφόσον χωρά στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος και αναζητεί την επόμενη στάση στην καριέρα του.

Στον Αρη ετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις του Σμολάρεκ και του Ναφτί, όπως τουλάχιστο διαρρέει η διοίκηση, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απόκτησης.

Ακόμη, γίνεται λόγος για Αργεντίνο επιτελικό μέσο που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο Τσάβι Τόρες έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα με το παιχνίδι στην έδρα της Λα Κορούνια και όπως φαίνεται δρομολογούνται εξελίξεις για το ενδιαφέρον του Αρη να τον αποκτήσει δανεικό. Πολύ πιθανόν να προκύψει απευθείας επαφή από τον Ιομάρ Μαζίνιο.

Ο Δάρλας έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ, εκτιμάται ότι μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, θετική αναμένεται να είναι η απάντηση του Σάκη Πρίττα στην πρόταση της ΠΑΕ. Ο έμπειρος μέσος όπως όλα δείχνουν θα ενημερώσει τη διοίκηση της ΠΑΕ για το αν τελικά αποδέχεται ή όχι την πρόταση που έχει στα χέρια του από την περασμένη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: