Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι......................

Εξ' αρχής όλοι στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένα λαχείο. Μπορεί να το κερδίσουν, μπορεί και όχι. Χολέρα δεν έχει όπως είπε και ο Κόκκαλης, αλλά δεν θα έχει και τεράστια περίοδο χάριτος. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι η πρόσληψη Αλεξανδρή για τις ακαδημίες είναι και μια κίνηση για να βρίσκεται... stand by ανά πάσα στιγμή.

Οι φήμες λένε ότι στον ΠΑΟΚ εγκατέλειψαν κάθε σκέψη για αποδέσμευση του Πάμπλο Γκαρσία. Όχι γιατί ο Ουρουγουανός έδωσε εγγυήσεις ότι την νέα χρονιά θα είναι ήρεμος. Απλά ο τρόπος που αντέδρασε ο κόσμος στην Τούμπα έδειξε στην διοίκηση Ζαγοράκη ότι δεν τους... παίρνει για κάποια τέτοια κίνηση.


Μέσω ποδοσφαιριστή που πρόσφατα πήρε μεταγραφή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας του κέντρου, προανήγγειλε το... τέλος του από την ΑΕΚ ο Πελετιέρι, καθώς του εκμυστηρεύτηκε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν πρόκειται να φοράει τα «κιτρινόμαυρα».


Φόβος έχει πιάσει όλους τους προπονητές όσο αφορά τον ΟΦΗ, αφού παρά τις προτάσεις που τους γίνονται κανένας δεν λέει το ναι φοβούμενοι τις σχέσεις οργής των φιλάθλων προς τον Φανούρη Βατσινά. Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που είναι... αρνητικός στο ενδεχόμενο να κατηφορίσει στο Ηράκλειο ο Νίκος Γκουλής, ο οποίος έχει σχέσεις... αίματος με τον ΟΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: