Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Είπε "αντίο" ο Αντσελότι

Ο Κάρλος Αντσελότι στη συνέντευξη τύπου Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μίλαν ανακοίνωσε ο Κάρλο Αντσελότι, χωρίς, ωστόσο, να αναφερθεί στον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του (Τσέλσι). Αν και το συμβόλαιό του με τους "ροσονέρι" εκπνέει το καλοκαίρι του 2010, η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων αποδείχθηκε αληθής κι ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

"Αφού συμφωνήσαμε με τη διοίκηση αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Η όμορφη εμπειρία στη Μίλαν τελείωσε", τόνισε στην τηλεόραση του "Sky" και πρόσθεσε: "Επίσημα δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Δεν έχω έρθει σε συμφωνία με καμία άλλη ομάδα". Παρ΄ όλα αυτά όταν του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" στα αγγλικά, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε: "Μέχρι να φτάσω εκεί δεν καταλαβαίνω αγγλικά".

Ο Λεονάρντο διάδοχος του Αντσελότι
"Ο Λεονάρντο θα είναι ο νέος τεχνικός της Μίλαν". Με αυτή τη δήλωση, την οποία έκανε στο Raisport ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής των "ροσονέρι", Αντριάνο Γκαλιάνι, γνωστοποίησε και επισήμως αυτό που εβδομάδες τώρα ήταν κοινό μυστικό στην Ιταλία.

Η ανακοίνωση έγινε λίγα λεπτά μετά την επιβεβαίωση, εκ μέρους του απελθόντος Κάρλο Αντσελότι, για την "αλλαγή σελίδας" στον πάγκο της Μίλαν. Ο Λεονάρντο, που μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στην ομάδα του Μιλάνου θήτευσε επίσης στα διοικητικά του συλλόγου, ως τεχνικός διευθυντής, θα παρουσιαστεί επίσημα στον Τύπο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: