Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Τα εισιτήρια διαρκείας της Δόξας Δραμας

Πανηγυρισμοί στη Δράμα μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό Την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα δοθεί στα Μ.Μ.Ε το έντυπο της Δόξας που προορίζεται για επαγγελματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από δραστηριότητες της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2009 -2010.
Το χορηγικό πρόγραμμα -Προβολή μέσα από δραστηριότητες της Δόξας- θα κυκλοφορήσει και σε ηλεκτρονική μορφή για τα Μ.Μ.Ε. και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούνε μετά από προσωπική επαφή μελών της διοίκησης, για τις δυνατότητες προβολής που υπάρχουν.

Προβολή στην ενδυμασία, προβολή στο γήπεδο και ειδική προβολή, είναι οι τρεις κύριες ενότητες, ενώ στο έντυπο παρουσιάζεται και μια ενδιαφέρουσα έρευνα για το προφίλ των οπαδών της Δόξας και τη σχέση τους με την ομάδα για την περίοδο 2008 -2009 που ολοκληρώθηκε, στοιχεία για την προσέλευση του κόσμου και απολογισμό των δραστηριοτήτων της Δόξας και πέρα από τα όρια ενός γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου η Δόξα θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου και την ίδια μέρα θα αρχίσει η διάθεσή τους.
Τα εισιτήρια διαρκείας θα περιλαμβάνουν τους αγώνες Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και οι τιμές που θα ισχύουν ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Εισιτήριο των 100 ευρώ για Θύρα 4 και Θύρα 4Α
Εισιτήριο των 150 ευρώ για Θύρα 1, Θύρα 3, Θύρα 5
Εισιτήριο των 250 ευρώ για Θύρα 2
Εισιτήριο (Γυναικείο) των 50 ευρώ για Θύρα 1, Θύρα 3, Θύρα 4, Θύρα 4Α, Θύρα 5
Εισιτήριο (Γυναικείο) των 120 ευρώ για Θύρα 2
Εισιτήριο Παιδικό δωρεάν για Θύρα 1, Θύρα 3, Θύρα 4, Θύρα 4Α, Θύρα 5
Εισιτήριο για ’τομα Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: