Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Μεταγραφικά νέα για Άρη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης από τις αρχές Μαϊου είχε προχωρήσει σε συμφωνία τόσο με την Ρασίνγκ Σανταντέρ ομάδα που ανήκει ο διεθνής Πολωνός όσο και με τον ίδιο. Από εκείνο το σημείο και μέχρι σήμερα το μόνο που απομένει για την ανακοίνωσή του να είναι μία λεπτομέρεια. Η διευθέτηση εκκρεμότητας της ισπανικής ομάδας προς τον Σμολάρεκ κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα.

Κατά τα άλλα τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Μεχντί Ναφτί από τον Άρη. Ο 31χρονος διεθνής Τυνήσιος με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μπέρμιγχαμ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στις επαφές των τελευταίων ημερών με την απόκτησή του να είναι θέμα ημερών.

Παράλληλα πρώτη επιλογή του Ιομάρ Μαζίνιο είναι πάντα ο 22χρονος διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα, και αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β΄, Τσάβι Τόρες με τον οποίο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα.

Επίσης στο προσκήνιο βρίσκεται Αργεντινός επιτελικός χαφ, ο Leandro Gracian τον οποίο αναφέραμε σε προηγούμενο post, με τις κινήσεις που έχουν γίνει για την απόκτησή του να τις διακρίνει ιδιαίτερη προσοχή.

Από την Δευτέρα εξάλλου πρόκειται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τον Σάκη Πρίττα αλλά και με τον Φίλιππο Δάρλα. Στον πρώτο έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση για νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας και απομένει η απάντησή του ενώ με τον δεύτερο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από σήμερα μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ. Πρόταση για νέο συμβόλαιο έχει κατατεθεί και στον Κρίστι Βανγκέλι.

Υπενθυμίζεται πως στα υπόψη του Άρη είναι πάντα οι Σεμπάστιαν Αμπρέου, Φλόρες, Φαμπιάνο Λίμα και φυσικά η παραμονή του Βίκτορ Βιτόλο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ είναι να έχει άμεσα νέα επαφή με την Ρασίνγκ Σανταντέρ που θέλει να εντάξει στην δύναμή της τον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουρέλιο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: