Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Έτσι απλά... με το Στέλιο Γελαστό

Καλημέρα σας έτσι απλά.
Θα ξεκινήσω σήμερα με ένα θέμα για το οποίο γίνεται πολλύς ντόρος. Μιλάω για το περιβόητο οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ Άρης. Λέγονται πολλά, ακούγονται ακόμα περισσότερα, κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αλήθεια, τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Ειπώθηκε, ότι το άνοιγμα κυμαίνεται από 4-9 εκατομμύρια. Για να γίνω πιο σαφής, για τα 9 εκατομμύρια μίλησε το Ν. Πετρουλάκης σε εκπομπή του στο δικό του ραδιόφωνο εδώ και μία εβδομάδα περίπου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνέντευξη τύπου που λέγεται ότι θα παραθέσει η διοίκηση των κιτρίνων κυρίως για τα οικονομικά. Το ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα περιμένουμε να μάθουμε από τα λεγόμενα των υπευθύνων της ομάδας του Άρη.

"Πονηρό" το θέμα Βιτόλο. Ένας γρίφος εκτυλίσσεται γύρω από τον ποδοσφαιριστή της Σαντατέρ, ο οποίος έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. Πάντως, αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο Βιτόλο έχει συμφωνήσει από το Μάρτιο ή ακόμα νωρίτερα με τον ΠΑΟΚ, τότε ο ασπρόμαυρος σύλλογος έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι στη Σαντατέρ. Για το θέμα αυτό θα επανέλθω στις προσεχείς ημέρες.
Τελικά ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες Κρέσιτς και Παπάζογλου. Θα σταθώ στο νεαρό σέντερ φορ πλέον του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελπίδων και θα πω κατά την ταπεινή μου γνώμη ότι αυτοί που με τη στάση τους των ώθησαν να φύγει από τον Άρη κάνανε έγκλημα.
Διίστανται οι απόψεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την ελευθέρωση του Μπακαγιόκο από την ομάδα. Οι δικές μου πληροφορίες φέρουν τον έγχρωμο φορ κοντά στην ομάδα του Ηρακλή.

Άλλο ένα πρωτάθλημα πρόσθεσε στη συλλογή του ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας χθες τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Γιαννάκη: "Δεν μας άφησε η διαιτησία να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές". Δηλαδή η διαιτησία φταίει που έχασε ο Ολυμπιακός με 25 πόντους και 13 αντίστοιχα. Εσύ κ. Γιαννάκη δεν έκανες κανένα λάθος και τα ρίχνεις στον εύκολο στόχο. Ε, στην Ελλάδα ζούμε!

Και επειδή παρακολουθώ λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο, αυτός το Gracian που λέγεται ότι θέλει ο Άρης από την Μπόκα Τζούνιορς, είναι λαβράκι. Αν αποκτηθεί από τους κιτρίνους πιστεύω ακράδαντα ότι θα κάνει τη διαφορά στο Κλ. Βικελίδης.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, αυτά για σήμερα, καλή συνέχεια...

ΥΓ. Πέρασε η Δευτέρα, πότε θα ανακοινωθεί ο πρώτος παίκτης του Άρη;
ΥΓ2. Δεν πρόλαβα να τελειώσω το γράψιμο και να σου η συνέντευξη του Παπάζογλου σαν παίκτη του ΠΑΟΚ. "Με έδιωξε η διοίκηση του Άρη, εγώ ήθελα να μείνω, αλλά...". Έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ο Άρης τρώει τα παιδιά του

Δεν υπάρχουν σχόλια: