Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Διαλύεται το μπάσκετ του ΠΑΟΚ

...και ο Α.Σ. σφυρίζει αδιάφορα...
Τη στιγμή που όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πανηγυρίζουν για την αγωνιστική χρονιά στο ποδόσφαιρο, με την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά σαλόνια-αν και οι 0 νίκες σε 10 ντέρμπυ σηκώνουν συζήτηση...- το μοναδικό τμήμα του Δικεφάλου που έφερε 2 ευρωπαικά τρόπαια βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυσή του, χωρίς κανείς να ενοχλείται και με την νέα (???) διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ να σφυρίζει αδιάφορα! Αναφέρομαι στο μπάσκετ ή μπασκετάκι όπως κάποιοι το κατήντησαν μετά το 2000...που εδώ και χρόνια το "βιάζουν" ασύστολα οι ίδιοι οι Παοκάρχες, που βρίσκουν και κάνουν, καθώς βλέπουν ότι ο πυρήνας της μαχητικής μάζας του Παοκτσήδικου κόσμου, αυτοί που ήταν έτοιμοι να χωρίσουν την χώρα στα δύο και όχι μόνο όταν αισθάνθηκαν ότι υπάρχει έστω και η υπόνοια ότι πάει για διάλυση η ΠΑΕ, πριν την αναλάβει ο Ζαγοράκης, αδιαφορούν για την διαφαινόμενη καταστροφή του τμήματος, που στα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου το '90, κράτησε "ζωντανό" τον κόσμο του συλλόγου με τίτλους εντός και εκτός των συνόρων!!! H κοινωνία του Π.Α.Ο.Κ. δεν μαθαίνει από τα λάθη της . Γι' αυτό και θα ζει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όπως ακριβώς συμβαίνει με το μπάσκετ.

Την στιγμή που η μοναδική πρόταση που υπήρχε στην διάθεση του Ερασιτέχνη, για δημιουργία μιας διοίκησης πρωτοδικείου ήταν αυτή του Μπάνε Πρέλεβιτς και η αντίστοιχη της ομάδας Πατρίδα αποσύρθηκε περιέργως πριν καν κατατεθεί επίσημα κι ενώ κανείς δεν καταθέτει κάποια καλύτερη πρόταση για συζήτηση και ενεργοποίηση για την σωτηρία του μπάσκετ του Δικεφάλου, περιέργως η πενταμελής επιτροπή για την σωτηρία (???) της ΚΑΕ, που της ανέθεσε ο Ερασιτέχνης να βρει λύση όχι μόνο ακυρώνει τον Μπάνε, που κατέθεσε την πλέον ρεαλιστική πρόταση και σε τελική ανάλυση είναι ο πιο κοντινός που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, για να εφαρμόσει το μοντέλο του Ζαγοράκη στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ, ξεκινόντας πρώτα από όλα από την εξυγίανση τησ ΚΑΕ, που την χρεωκόπησαν οι διοκήσεις Πανελούδη και όσων ακολούθησαν, αλλά μέσω φημών που δεν τιμούν αυτούς που τις διαδίδουν, λοιδωρεί τον άνθρωπο που όταν αγωνίζονταν με την ασπρόμαυρη φανέλλα έκανε τους Παοκτσήδες να δακρύζουν από χαρά και υπερηφάνεια!
Θεωρώ λάσπη όσο δεν υπάρχουν αποδείξεις, όλα αυτά που ακούστηκαν και είναι ντροπή!!! Ακόμα και αλήθεια να ήταν όμως, για την οικονομική κατάσταση του μεγάλου, του θρύλου, του τίγρη του Π.Α.Ο.Κ. του Μπάνε Πρέλεβιτς, είναι ανεπίτρεπτο να λέγονται δημόσια τέτοια πράγματα.

Και αναρωτιέμαι: Αφού κύριοι (που έχετε αποδείξει δεκάδες φορές ότι είστε ανύπαρκτοι) που υποτίθετε ότι νοιάζεστε μόνο για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. δεν θέλετε τον Μπάνε γιατί είναι… τυχοδιώκτης και θέλει να φάει από τον Π.Α.Ο.Κ. (αλήθεια τι μπορεί να κλέψει κάποιος από ένα χρεωκοπημένο σύλλογο. Και αλήθεια δεν μπορείτε να ελέγξετε τον καθένα που θα αναλάβει;) γιατί λοιπόν δεν δίνετε την ομάδα αλλού;

Γιατί λοιπόν δεν την δίνετε στην ομάδα Πατρίδα; Τι περιμένετε; Δρομολογήστε επιτέλους τις εξελίξεις!

Στον ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ- ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΤΖΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΤΑΣ πώς δώσατε την ομάδα μέσα σε λίγα 24ώρα…;; Αλήθεια που κρύβονται αυτοί που αφού τορπίλισαν όλες τις άλλες λύσεις πριν αυτή του Δρόσου, "έσπρωξαν" την ΚΑΕ τελικά τόσο εύκολα σε αυτόν??? Και αλήθεια που είναι τώρα ο λαλίστατος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, που τον ευχαρίστησε και δημόσια το περασμένο καλοκαίρι ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη για την συμβολή του στο να αναλάβει το μπάσκετ ο Δρόσος? Γιατί δεν εμπλέκεται εκ νέου στο να βρει λύση για τον...αγαπημένο του ΠΑΟΚ? Ή μήπως τώρα που δεν υπάρχει ο κίνδυνος εμπλοκής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, του Λιανού, που ήταν πέρσι ο αντίπαλός του στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, δεν υπάρχει λόγος εμπλοκής του με το μπασκετάκι του ΠΑΟΚ...?

Αν ο Μπάνε είναι όπως ανέφεραν σε εκπομπές ακόμα και γνωστοί οργανωμένοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή, ένας άνθρωπος μη εμπιστοσύνης που χρωστάει παντού (δικά τους λόγια αυτά), γιατί δεν δίνετε την ομάδα αλλού να σωθεί ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ;

Δεν με νοιάζει ο Μπάνε. Με νοιάζει ο Π.Α.Ο.Κ.
Ο Μπάνε ήταν το τελευταίο χαρτί του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. ένα όνομα στο οποίο από κάτω του θα μπορούσε να συσπειρωθεί όλη η οικογένεια του Δικεφάλου.

Αλλά εμάς μας νοιάζει ο Π.Α.Ο.Κ. κύριοι του ΑΣ και ο Π.Α.Ο.Κ. αυτή την στιγμή βρίσκεται ένα βήμα από το ΤΕΛΟΣ. H oμάδα Πατρίδα είναι εδώ, το ίδιο και ο Μπάνε. Δώστε λύση!!!

Και εσείς τι κάνετε; Παίζετε ένα μήνα τώρα την κολοκυθιά. Και ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι κάθε μέρα που περνάει χάνεται και σημαντικό οξυγόνο από τον ετοιμοθάνατο Π.Α.Ο.Κ.

Δώστε λύση τώρα!


Επιμέλεια : Γιώργος Βένης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φανταστικό το κείμενό σου φίλε. λες τα πράγματα με το όνομά τους συνέχισε