Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Παπάζογλου:"Δεν έπαιζα λόγω διοίκησης"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του ΠΑΟΚ Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Nova Sport fm για την μεταγραφή του στον δικέφαλο του Βορρά, ενώ άφησε αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση λέγοντας πως ευθύνεται για τον αγωνιστικό του παραγκωνισμό.

"Είναι απλά μια μετακίνηση από μία ομάδα σε μία άλλη. Σίγουρα υπάρχει κόντρα, αλλά κοιτάω το επαγγελματικό κομμάτι. Βασικά εγώ πιστεύω ότι όλα ήταν θέμα της διοίκησης. Η αιτία που δεν έπαιζα ήταν η διοίκηση. Μου έκαναν προσφορά το προηγούμενο καλοκαίρι και δεν τη δέχθηκα. Μου είπαν ότι θα με βάλουν στο ψυγείο. Δεν δεχόμουν συμβόλαιο με τους όρους που μου πρότειναν. Στον Άρη δεν ήταν μόνο το χρηματικό, ήταν ολόκληρο το κλίμα της ομάδας".

"Στον Άρη δεν τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης οι Έλληνες από τότε που είμαι επαγγελματίας. Πλέον, είμαι ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας και δεν με ενδιαφέρει ο Άρης. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ο Άρης δεν ήθελε να με δώσει σε μια ομάδα της Ιταλίας και έμεινα εκεί. Με προσέγγισε ο κ. Βρύζας και έτσι πήγα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρξε τίποτα με την ΑΕΚ, παρά μόνο φημολογία".

Για τον ΠΑΟΚ ο νεαρός άσος είπε:

"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατήσει την περσινή συνταγή και να καταφέρει να χτυπήσει τις ομάδες της Αθήνας. Αν κάνει κάτι τέτοιο, μπορεί να χτυπήσει το Champions League και γιατί όχι την πρώτη θέση. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνει ο ανταγωνισμός έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιζητάει, ώστε να γίνεται καλύτερη η ομάδα.

Περίμενα από τον ΠΑΟΚ να χτυπήσει τα ντέρμπι. Το καλό ήταν ότι είχε μια σταθερή πορεία που του έδωσε τη δεύτερη θέση. Αν έπαιρνε τα ντέρμπι θα μπορούσε να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση".

Επίσης, ο Παπάζογλου δήλωσε:"Βασικά η αντιμετώπιση που έχω από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή. Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει γίνει εμπόριο. Αυτό που θα έλεγα εγώ είναι να δοθούν ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα. Από την Εθνική Νέων γνωρίζω πάρα πολλά ταλέντα, τα οποία πρέπει να παίξουν…".

Τέλος για το αν σκοράρει εναντίον του Άρη ο Παπάζογλου είπε: "Ό,τι μου έρθει εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω. Πιστεύω ότι όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα έκανε κάτι ανάλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: