Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΔΑΜΙΔΗΣ-ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Τάσος Αδαμίδης, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και σχολίασε μεταξύ άλλων τα στοιχεία του οικονομικού απολογισμού και το έλλειμμα στα ταμεία του Ερασιτέχνη.
Αρχικά, ο Τάσος Αδαμίδης δήλωσε: «Αυτό το έλλειμμα είναι από το έτος 1908. Aφορά και παλιότερες χρήσεις. Παλιές οφειλές του τμήματος μπάσκετ, του βόλεϊ, παλιές οφειλές σε εφορίες και σε ρυθμίσεις. Αν κάποιος ενδιαφερόταν να πάρει τον σύλλογο και να εξοφλήσει τα χρέη του, θα έπρεπε να καταβάλει αυτό το ποσό. Δεν είναι αυτής της χρονιάς. Είναι ένα νούμερο το οποίο δεν έχει βγει ποτέ άλλοτε στο φως της Γενικής Συνέλευσης. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να κοιταζόμαστε στα μάτια, δυστυχώς πρέπει να βγαίνουν αυτά τα νούμερα. Το μηδέν που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια ήταν πλασματικό. Αν θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα μηδενικό, θα ήταν το μόνο εύκολο. Σαφώς και υπάρχουν οι δυνατότητες αυτό το ποσό να μηδενιστεί.
Αρχικά, μέσω της εκμετάλλευσης των γηπεδικών του εγκαταστάσεων αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν κάποιοι άνθρωποι ώστε, το αρνητικό πρόσημο που έχουν κάποια τμήματα του συλλόγου, να γίνει θετικό. Όσον αφορά το βόλεϊ που είχε ένα μεγάλο νούμερο, σκεφτείτε ότι κουβαλάει κάποια προπέρσινα, τα οποία καλύφτηκαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Επίσης στο μπάσκετ, καλύφτηκαν οφειλές προηγούμενων ετών, ενώ μέσα είναι οι οφειλές που πρέπει να πληρωθούν μέχρι τις 31/5».
Σχετικά με την αυριανή παρουσίαση της προμελέτης του ποδοσφαιρικού γηπέδου από την αρμόδια εταιρεία στην επιτροπή του Ερασιτέχνη, ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής διευκρίνισε: «Αύριο οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μας παρουσιάσουν τα πρώτα στοιχεία και το τι σκοπεύουν να κάνουν στη Μίκρα. Μπορεί να υπάρξουν κάποια ερωτήματα που θέλουν να απαντηθούν. Από εκεί και πέρα προχωράμε κανονικά, ώστε στις 30 Ιουλίου να παραδοθεί ο φάκελος».
Στη συνέχεια, ο Τάσος Αδαμίδης μίλησε για την προσπάθεια επάνδρωσης της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, ώστε την προσεχή σεζόν να κατακτήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία: «Ο πρώτος στόχος είναι να γίνει πραγματικότητα και να μη μένουμε στα λόγια. Έχουν γίνει επαφές με μάνατζερ και παίκτες και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ο Λευτέρης Κακιούσης είναι ένα κομματάκι του παζλ και περιμένουμε, όπως κι εκείνος, να δούμε τι θα γίνει. Θεωρώ ότι δεν θα είναι αρνητικός στο να αναλάβει. Για να γυρίσεις σελίδα από τη μία ημέρα στην άλλη, δεν είναι εύκολο. Ο Ηρακλής δεν έχει την ευχέρεια και την πολυτέλεια να διώχνει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν».
Τέλος, ο Τάσος Αδαμίδης τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσέλευση των μελών του Ερασιτέχνη Ηρακλή κατά την χθεσινή Γενική Συνέλευση: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον αριθμό των μελών που παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του. Πρέπει να κάνουμε κι εμείς τις κινήσεις μας, να αναδείξουμε το όραμα των Ηρακλειδέων και να τον πείσουμε να επιστρέψει κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: