Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Συμφωνία με τον Αργεντινό Λεάντρο Γκρατσιάν

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Λεάντρο Γκρατσιάν της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αργεντινός μέσος για τον οποίο είχε κινηθεί η ΠΑΕ Άρης τις τελευταίες μέρες είναι τελικά ο Λεάντρο Γκρατσιάν της Μπόκα Τζούνιορς όπως γίνεται λόγος στον τύπο της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο 26χρονος πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον επόμενο έναν χρόνο σε πρώτη φάση με την μορφή δανεισμού.

Η περίπτωση του Γκρατσιάν και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του δεν τυγχάνουν διάψευσης από πλευράς της ΠΑΕ Άρης και είναι πολύ πιθανό στην διάρκεια της ημέρας να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση με την οποία και θα ανοίξει ο χορός της ενίσχυσης του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα το άρθρο της Ole αναφέρει: «Η Μπόκα αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Άρη για τον Λεάντρο Γρατσιάν και να τον παραχωρήσει στην ελληνική ομάδα ως δανεικό για έναν χρόνο με την Μπόκα να μην χρειάζεται πλέον να πληρώνει το συμβόλαιο του. Η πρόταση έγινε πριν από λίγες μέρες με τις διαπραγματεύσεις να φτάνουν σε αίσιο τέλος. Ο Άρης θα πρέπει να καταβάλει για το δανεισμό και τις απολαβές του «Τάνο» 1 εκατομμύριο δολάρια».

Κι όσο για τον Έμπι Σμολάρεκ; Η καθυστέρηση της τακτοποίησης της οφειλής της Ρασίνγκ Σανταντέρ προς τον διεθνή Πολωνό δεν επιτρέπει ακόμα την ανακοίνωσή του. Παράλληλα κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφή του 31χρονου διεθνή Τυνήσιου με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του Μεχντί Ναφτί ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είχε αγωνιστεί στην Αγγλία με την Μπέρμιγχαμ – πέρσι στην Premier League – αλλά και στο παρελθόν στην Γαλλία με την Τουλούζ και στην Ισπανία με την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Σήμερα εξάλλου ο Ιομάρ Μαζίνιο είναι να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο τις επαφές με τον 22χρονο διεθνή μέσο της Μπαρτσελόνα, και αρχηγό της Μπαρτσελόνα Β΄, Τσάβι Τόρες. Στον Άρη εξάλλου έχουν προχωρήσει και σε πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με τις ίδιες απολαβές του από τον Παναθηναϊκό – μετά από σχετική άδεια – με τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος όμως επί του παρόντος δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού δεδομένου ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε.

Όσο για τους Σάκη Πρίττα και Φίλιππο Δάρλα; Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι να υπάρξουν εξελίξεις με τον πρώτο να έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση για νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας και απομένει η απάντησή του ενώ με τον δεύτερο έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ και από την στιγμή που δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό είναι να προχωρήσουν οι συζητήσεις να αποκτηθεί ως δανεικός για την επόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως στα υπόψη του Άρη είναι πάντα οι Σεμπάστιαν Αμπρέου, Φλόρες, Φαμπιάνο Λίμα και φυσικά η παραμονή του Βίκτορ Βιτόλο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ είναι να έχει άμεσα νέα επαφή με την Ρασίνγκ Σανταντέρ που θέλει να εντάξει στην δύναμή της τον Βραζιλιάνο Μάρκο Αουρέλιο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: